Murat Yıldırım: Azubuike, Avrupa yolunda...

13.04.2018 - 21:48 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 21:48

Evkur Yeni Malatyaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, takımı hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Gündeme dair konuşan Murat, hocası Erol Bulut ve takım arkadaşı Azubuike'ye ayrı bir parantez açtı.

Evkur Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Murat Yıldırım, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Alanyaspor maçında hedef 3 puan!

Sözlerine Alanyaspor maçı hakkında düşüncelerini paylaşarak başlayan Murat Yıldırım, "Alanyaspor maçına 3 puan için çıkacağız. Ligde hedefimize ulaştık diyebiliriz. Bu hafta Alanyaspor maçını kazanıp puanımızı 40'a yükselttikten sonra önümüze bakacağız ve en üst sıralarda ligi bitirmek için sahada savacağız" dedi.

'Malatya'da mutluyum'

Malatyaspor'da çok mutlu olduğunu belirten Murat, "Malatyaspor'da çok mutluyum. Mutlu olduğunuz yerde başarı geliyor. Bütün maçları oynadım diyebilirim. İnşallah uzun yıllar Malatya'da olurum. Sezon sonu da yönetimle görüşeceğim. Sözleşmemi uzatabilirim" diye konuştu.

Erol Bulut ve Azubuike sözleri...

Teknik direktör Erol Bulut ve Azubuike'ye ayrı parantez açan 30 yaşındaki futbolcu, "Erol Bulut takımımızda muhteşem bir performans sergiledi. Erol Hoca daha da iyi yerlere gelecektir. Burada yönetimimizi tebrik ediyorum. Erol Hoca'ya şans verdiler ve hocamızın arkasında durdular. Azubuike genç bir futbolcu takımımızda güzel yıllar yaşadı. Gelişim sürecini iyi geçirise çok güzel yerlere gelecektir. Azu çok yetenekli bir futbolcu Avrupa yolunda hızla ilerliyor" açıklamasında bulundu.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler