Murat Yıldırım, tepki çeken paylaşımının ardından Ajansspor'a konuştu!

22.04.2018 - 23:12 | Son Güncellenme: 22.04.2018 - 23:12

Murat Yıldırım, tepki çeken paylaşımının ardından Ajansspor'a konuştu!

Evkur Yeni Malatyaspor'un 30 yaşındaki orta sahası Murat Yıldırımi 3-1 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından şok bir paylaşımda bulundu. 

Maçta Quaresma'ya yaptığı ve sarı kart gördüğü hareketin görselini paylaşan Yıldırım, "Elimizden gelen herseyi yaptik. Malesef OLMADI" yazdı. 

Deneyimli oyuncunun bu mesajı futbolseverler tarafından tepkiyle karşılandı. Murat Yıldırım, tepkilerin ardından paylaşımını sildi. 

Murat Yıldırım'dan açıklama!

Beşiktaş, Evkur Yeni Malatyaspor maçında Quaresma’yla girdiği ikili pozisyonla çok konuşulan Murat Yıldırım, Ajansspor’dan Salim Manav’a açıklamalarda bulundu.

 

Sözlerine Beşiktaşlı futbolcu Quaresma’yla yaşadığı pozisyonu anlatarak başlayan Murat Yıldırım, “Benim pozisyonda direkt topa müdahalem vardı. Quaresma pozisyona dahil olunca ayağım ona doğru geldi. Kesinlikte art niyetim yoktu. Hakem de sanırım niyetimden dolayı kırmızı kart vermedi” dedi.

Sosyal medyada eleştirilere neden olan paylaşımıyla ilgili olarak ise Murat, “Maçtan fotoğraflara baktığımda bir tek o vardı. Güzel bir enstantane olduğu için paylaştım. Kötü niyetim yoktu, resmi hoşuma gittiği için paylaştım. Tepkiler gelince de resmi sildim. Gurbetçi bir futbolcuyum Türkçem iyi ama bazen yanlış anlaşılabiliyorsunuz” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler