Muratbey Uşak yeni sezona iddialı hazırlanıyor!

08.08.2017 - 19:34 | Son Güncellenme: 08.08.2017 - 19:34

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yer alan Muratbey Uşak Genel Menajeri Fatihan Erdoğan, ligdeki beşinci yılında geçtiğimiz sezonlardan daha iddialı olacaklarını söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon fikstürünü değerlendirerek bu sezon yeni bir takım kurduklarını, hedef oyuncularla anlaştıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarını erken bitirdiklerini, takımın gelecek hafta tam kadro antrenmanlara başlayacağını belirterek Erdoğan, "İlk hafta oynayacağımız Yeşilgiresun maçına kadar 11 hazırlık maçı planladık. Bu maçlarda oyuncuların birbirlerine adaptasyonunu güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Teknik ekibimiz, hocamız çok tecrübeli. Ligde beşinci sezonumuzu yaşayacağız, her sezondan daha iddialı bir takım olacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Seyirci gücümüzü biliyoruz, onlarla birlikte güzel işler başaracağımızı düşünüyorum." dedi.

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz ise fikstüre çok takılan yapıda olmadıklarını belirterek, "Deplasmanda agresif oynayan bir takımız, bu özelliğimizi bu yılda korumak istiyoruz, tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız, yeni sezon tüm basketbol camiasına hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler