Muriç Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Menajeri açıkladı!

31.03.2020 - 23:27 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 23:31

Son dakika transfer haberleri... Vedat Muriç Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Kosovalı golcünün menajeri açıkladı! Lazio ve Napoli'nin Muriç'i transfer etmek istediği iddia edilmişti. İşte detaylar...

Muriç Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Menajeri açıkladı!

Fenerbahçe’nin yıldız golcüsü Vedat Muriç sarı - lacivertli takımdan ayrılacak mı? Kosovalı golcünün menajeri Haluk Can Atar, TuttoMercatoWeb'e transfer açıklamasında bulundu. İşte detaylar…

2 sezondur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Vedat Muriç’in menajeri Haluk Can Atar, TuttoMercatoWeb'e konuştu.

'Müzakereler var'

Kosovalı golcünün menajeri Napoli ve Lazio iddialarıyla ilgili ''Bunları ne yalanyabilirim ne de reddedebilirim. Müzakereler var. Neler olacağını göreceğiz. Muriç elbette kendini göstermiş ve pek çok kulübün ilgisini çeken bir oyuncu'' dedi.

25 yaşındaki futbolcunun İtalya’da forma giymeye sıcak baktığını belirten Can Atar, ''Size şu anda Muriç’in önceliğinin İtalya'da oynamak olacağını söyleyebilirim. Kendisi Arnavut kökenli. Bu zor günlerde İtalya ile Arnavutluk arasındaki bağlantının ne kadar yakın olduğunu gördük. İtalya’ya gitmek ilk tercihi olacaktır'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli yıldız golcü için son olarak İtalya’dan Lazio ile Napoli devreye girdiği iddia edilmişti. Özellikle Immobile’nin satışından para kazanmayı bekleyen Lazio’nun Muriç için ciddi olduğu belirtildi.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

 

Senin için hazırladığımız haberler