Vedat Muriç'ten Çok Konuşulacak Sözler!

İsa Kethüda
22.04.2023 - 11:10 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 11:33

İspanya Ligi takımlarından Mallorca forması giyen eski Fenerbahçeli yıldız Vedat Muriç, kariyerini bitirmek istediği takımı açıkladı. İşte detaylar...

Vedat Muriç'ten Çok Konuşulacak Sözler!

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Mallorca forması giyen Kosovalı yıldız Vedat Muriç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Muriç, kariyerini tamamlamak istediği takımı da duyurdu. İşte detaylar...

"Savaşın ne olduğunu hiçbir insan yaşamamalı"

Fanatik'in derlediği habere göre Cadena Ser'e konuşan Muriç, "Bana çocukluğumdan bahsettiklerinde hep aynı şeyden bahsediyorum. Savaşın ne olduğunu hiçbir insan yaşamamalı, olabilecek en kötü şey. Öyle bir an gelir ki, bunca talihsizliğin arasında devam etmektense ölmeyi tercih edersin. Tek olumlu şey, o zaman başınıza gelen her şeye çok daha fazla değer veriyor olmanız. 

"Hiçbirimiz hayatını kaybetmediği için şanslıydık"

Savaş hakkında konuştuğumda bana acınmasını sevmeme rağmen, Allah'a şükür ki hayatta kalmayı öğrendim. Tüm bunlar geçmişte kaldı. Balkan Savaşı çıktığında altı yaşındaydım ve bütün ailem Arnavutluk'taydı, 50'ye yakın kişi iki aydır bir odada yaşıyordu. Neyse ki her şey çabuk bitti. Hiçbirimiz hayatını kaybetmediği için şanslıydık.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Hırvat yıldıza kancayı taktı!
Habere Git

"Savaşta en önemli şey yemek"

Savaşta en önemli şey yemek. Ailemde aynı odada birçok çocuk vardı. Biz de buna öncelik verdik. Her aileye çok az yemek veriyorlardı ve biz 50 kişiydik. Amcam babam başka bir şey almaya çalıştılar ama öyle olmadı. Komşularımız bize yardım etmek zorunda kaldı. 

Savaşta ailemizden herhangi birini kaybetmediğimiz için şanslıydık. Şanslıydık çünkü askerler geldi, bir şeyler çaldılar ve insanları öldürdüler. Askerler evimize girdiğinde 'Burada kalmak istiyorsun ama bomba yerleştireceğiz' dediklerini hatırlıyorum. Hemen oradan ayrıldık.

"Menajerime teklif vermesini istemediğimi söyledim"

Hedefim Mallorca için oynamak ve bu kulüpte bir şeyler kazanabilmek. Geldiğimde birçok şüphem vardı, çünkü son imzamı attım. Benim için pek iyi gitmedi ama ilk günden beri kendimi evimde gibi hissettim. Sözleşmemde bir buçuk yılım daha var ve menajerime teklif vermesini istemediğimi söyledim çünkü kalmak istiyorum. Burada çok mutluyum. Kariyerimi burada bitirmek ve bir şeyler kazanmak istiyorum. Evinizde hissettiğiniz bir takımla bir şeyler kazanabilmek çok değerli.

İlgini Çekebilir
İtalyan basını yazdı! İşte F.Bahçe'nin görüştüğü isim...
Habere Git

Aguirre ile her şey yolunda ama burada çok çirkin olduğumu söylediğini biliyorum. Ertesi sabah buluştuk ve ona onun da yakışıklı olmadığını söyledim. Güldü ve benimle aynı fikirde oldu. Kulüpte çok şey değiştiren bir hoca ve bunu ilk günden itibaren fark ettik. Geldiğinde sevinciyle tavrımızı değiştirdi. Onunla takımın bu kadar değişeceğini beklemiyordum. O inanılmaz. Harika bir iş çıkardı ve tüm oyuncular onu seviyor" dedi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon Mallorca ile 28 maça çıkan Kosovalı forvet, 13 gol ve 3 asist kaydetti.  28 yaşındaki golcü oyuncu 2020 yılında Fenerbahçe'den Lazio'ya 20 milyon Euro'ya, geçen sezon ise İtalyan ekibinden Mallorca'ya 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler