Muriç transferinde Serdar Dursun detayı!

30.07.2021 - 11:41 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 12:13

Vedat Muriç, yeniden Fenerbahçe'nin transfer gündeminde. Muriç sarı-lacivertlilere gelirse yıllar sonra Serdar Dursun ile yolları kesişecek.

Muriç transferinde Serdar Dursun detayı!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de forvet transferi konusunda çalışmalar devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Vedat Muriç de gündemdeki isimlerden biri. Muriç, Fenerbahçe'ye geri dönmek istiyor. Kosovalı golcü, sarı-lacivertlilerle anlaşırsa Serdar Dursun'un partneri olacak. İki futbolcu, 'yarım kalan' hikayeyi tamamlama gayreti gösterecek.

Muriç Lazio'da tutunamadı 

Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç, sarı-lacivertlilerde 17 gol 6 asistlik performansıyla Serie A ekibi Lazio'nun yolunu tutmuştu. Muriç, geçen sezon gerek koronavirüse yakalanması ve gerek ritim yakalayamaması sebebiyle beklentilerin altında kaldı. Golcü oyuncu, önceki gün İstanbul'a geldi. 

Eşi paylaşımlar yapmıştı 

İtalya'da sert eleştirilere maruz kalan ve Lazio'da yeni teknik direktör Maurizio Sarri'nin planları arasında olmadığı konuşulan Vedat Muriç'in eşi Edibe Muriç, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye geri dönüş sinyalleri vermişti. Futbolcunun tatil için geldiği belirtilse de Muriç ve menajerinin transfer görüşmeleri yapması bekleniyor. Hem Lazio hem de futbolcu Fenerbahçe ile yapılacak kiralık anlaşmaya sıcak. 

Serdar Dursun ile partner olacaklar 

Fenerbahçe'nin Almanya 2. Ligi'nde gol kralı olduktan sonra transfer ettiği Serdar Dursun ile Vedat Muriç aslında iki takım arkadaşı. 

Yıllar sonra yolları kesişecek

Serdar Dursun, Eskişehirspor'da forma giyerken Vedat Muriç ile kısa süreliğine birlikte oynamıştı. 2014 yılında Muriç Eskişehir'e deneme antrenmanına gelmiş ve iki golcü birlikte görev almıştı. Muriç daha sonra Giresunspor'a transfer olmuş, Serdar Dursun ise Karagümrük'ün yolunu tutmuştu. 

Serdar Dursun'dan Muriç yorumu

Daha önce Radyospor'a özel bir röportaj veren ve sorularımızı yanıtlayan Serdar Dursun, Vedat Muriç'in Fenerbahçe'deki başarılı dönemi için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Golcü oyuncular gol attıkça mutlu olur. Evlendikten sonra düzenli bir hayatım var. Vedat'ın da aile hayatının futboluna iyi geldiğini düşünüyorum. Vedat, gördüğüm kadarıyla da çok çalışıyor. Fenerbahçe'de çok başarılı buluyorum."

Senin için hazırladığımız haberler