Inzaghi koronavirüse yakalandı! Lazio'da her gün test...

08.04.2021 - 13:33 | Son Güncellenme: 08.04.2021 - 13:54

İtalyan ekibi Lazio'da teknik direktör Simone Inzaghi koronavirüse yakalandı. Vedat Muriç'in de oynadığı Lazio, futbolcularına her gün test yapacak.

Inzaghi koronavirüse yakalandı! Lazio'da her gün test...

AJANSSPOR-HABER

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun teknik direktörü Simone Inzaghi'nin yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı bildirildi. Inzaghi'nin eşi konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Ayrıca Serie A ekiinde tüm futbolculara her gün kontrol amaçlı test yapılacağı duyuruldu.

"Tüm aile pozitif çıktık"

Inzaghi'nin eşi Gaia Lucariello, sosyal paylaşım platformu Instagram üzerinden yaptığı açıklamada, "Maalesef, evde yapılan testten sonra tüm ailemiz koronavirüs pozitif çıktık. Şu anda iyiyiz ve protokol gereği tecritteyiz." ifadelerini kullandı.

Doğum günü kutlamaları hatırlatıldı

İtalyan basını, sosyal medyada yer alan görüntülere göre, Inzaghi'nin 5 Nisan'da ailesiyle doğum gününü kutladığına dikkati çekti. Teknik direktör Inzaghi'nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Lazio takımında da durumu kontrol altına almak için her gün test yapılacağı aktarıldı.

Muriç'in de teknik direktörlüğünü yapıyor

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'daki başarılı performansı sonrasında Fenerbahçe'ye transfer olan Vedat Muriç, bilindiği üzere Lazio'da oynuyor. Koronavirüse yakalanan ve atlatan Muriç hakkında daha önce açıklama yapan Inzaghi, "Bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ondan maksimum verim almak istiyoruz" demişti. Vedat Muriç, tedbirler gereği her gün teste girecek. 

Senin için hazırladığımız haberler