Muriç'in menajerinden Lazio ve transfer açıklaması!

06.08.2020 - 14:45 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 14:53

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç takımdan ayrılacak mı? Lazio ile anlaşmaya vardı mı? Futbolcunun menajeri Muriç'in geleceği ve transfer hakkında son durumu anlattı.

Muriç'in menajerinden Lazio ve transfer açıklaması!

Barış ŞEHİRLİOĞLU/AJANSSPOR

Fenerbahçe forması giyen Vedat Muriç’in İtalyan ekibi Lazio’ya transfer olacağı gündeme geldi. Kosovalı golcünün menajeri Haluk Canatar, Muriç’in geleceğiyle ilgili konuştu. Muriç, Lazio’ya transfer olacak mı? Detaylar haberimizde…

Muriç'in geleceği merak konusu

Transfer döneminin Türkiye'de başlamasıyla gözler Vedat Muriç'e çevrildi. İngiltere ve İtalya'daki kulüplerinin ilgisi bulunan Kosovalı golcünün geleceği merak ediliyor.

Muriç'in menajeri Haluk Canatar'dan transfer açıklaması geldi

Yıldız golcünün menajeri Haluk Canatar transfer ile ilgili son durumu Ajansspor'a açıkladı.

“Vedat'a Lazio'dan gelen bir teklif yok”

Lazio'dan gelen teklif olmadığını vurgulayan Canatar, "Bu sabah kaynağını bilmediğim ve sosyal medya üzerinden yayılan haberlerde İtalya'dan Lazio kulübünün yetkililerinin Vedat Muriç'in transferi için Fenerbahçe ile İstanbul'da görüşme gerçekleştirdiği belirtilmiştir. Vedat ile ilgili çıkan haberler tamamen asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. Vedat'ın bonservisi için teklifler Fenerbahçe kulübüne gidecektir. Vedat ile ilgili doğru açıklamayı Fenerbahçe Spor Kulübü yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Muriç geçen sezon kaç gol attı?

Vedat Muriç, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe’de 36 maçta 2939 dakika süre aldı ve 17 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler