Muriç'in yerine Kevin Gameiro

21.08.2020 - 10:26 | Son Güncellenme: 21.08.2020 - 10:26

Fenerbahçe, Valencia forması giyen Kevin Gameiro'yu transfer etmek istiyor. Sarı lacivertli takımın Fransız golcüye ödemek istediği yıllık ücret ne kadar? İşte detaylar...

Muriç'in yerine Kevin Gameiro

Vedat Muriç'i Lazio'ya gönderen Fenerbahçe, Kosovalı golcünün alternatifini İspanya'da buldu.

Muriç'in Lazio'ya transferinin resmileşmesinin ardından Kevin Gameiro’yu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, futbolcu için ilk teması geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmişti.

Valencia ödeme zorluğu yaşıyor

İspanya Ligi'nde sezonu 9. sırada tamamlayan Valencia, oyunculara ödeme konusunda zorluk yaşıyor.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan Fransız golcü, İspanyol ekibinden yıllık 4.5 milyon Euro kazanıyor. Gameioro'ya en ciddi teklifin ise Fenerbahçe'den geldiği iddia edildi.

Yıllık 2.5 milyon Euro

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, tecrübeli golcüye yıllık 2.5 milyon Euro önerdi. 33 yaşındaki Gameiro ile 2+1 yıllık bir sözleşme planlayan sarı lacivertli takımdan Valencia’nın ise bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

Ancak Fenerbahçe, Valencia'nın içinde bulunduğu mali problemlerden ötürü bu transferi en düşük bonservis bedeli ile ya da hiç para vermeden bitirmeyi planlıyor.

Kevin Gameiro'nun performansı

33 yaşındaki futbolcu kariyerinde Strasbourg, PSG, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla ve Lorient gibi takımların da formasını giydi.

Fransız golcü kulüp kariyerinde 584 maça çıkarken 208 gol attı ve 69 asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler