Muriqi'in aklında Fenerbahçe var

Akın Ungan
30.12.2021 - 13:52 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 14:00

Serie A ekiplerinden Lazio forması giyen eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi, transferde önceliğinin F.Bahçe oldığunu söyledi. Muriç, Galatasaray'ın da gündeminde.

Muriqi'in aklında Fenerbahçe var

İtalya'nın Lazio takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriqi, fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. Lazio'nun da göndermeye sıcak baktığı golcü isim, transferde önceliğinin Fenerbahçe olduğunu yönetime bildirdi.

İlgini Çekebilir
Vedat Muriqi transferinde Galatasaray'a kötü haber
Habere Git

Ara transfer döneminde bir golcü ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın da listesinde yer alan Vedat Muriqi, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 36 karşılaşmada 24 gole direkt katkıda bulundu. 27 yaşındaki futbolcu, 17 kez fileleri havalandırırken, 7 kez de gol pası verdi.

Galatasaray'ın golcü için transfer girişimlerine başlaması üzerine İtalyan kulüp, kiralama seçeneğine sıcak bakmadıklarını, Muriqi için net bonservis ya da satın alma zorunluluğu şartlarını ileri sürdü.

İlgini Çekebilir
Lazio bonservis ya da zorunluluk istiyor
Habere Git

Vedat Muriqi'in karnesi

15 Eylül 2020'de Fenerbahçe'den 19.92 Milyon Euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi. Muriqi, Lazio formasıyla çıktığı 48 maçta 2 gol, 2 asist kaydetti.

Muriqi'in şu anki piyasa değerinin 8 Milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler