Musa Nizam: 'Biraz rötar yaptık ama kalkışa geçeceğiz...'

13.12.2017 - 18:04 | Son Güncellenme: 13.12.2017 - 18:04

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un futbolcusu Musa Nizam, kırmızı beyazlı ekibin gündemi hakkında önemli açıklamlarda bulundu.

Radyospor'un Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuşan Nizam, Antalyaspor'un geleceği hakkında umutlu konuştu.

"Daha iyi hazırlanarak yolumuza devam etmek istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası'nda turu geçtiğimiz için mutluyuz ama son maçı 3-2 kaybetmemiz buruk bir sevinç yaşamamıza neden oldu. İnşallah bundan sonra daha iyi sonuçlar alırız. Baktığımızda daha zor takımlar bir üst tura yükseldi ama biz daha iyi hazırlanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

"Kupayı kazanacak kalitemiz var..."

Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabii ki Kupayı kazanmak istiyoruz. Bunu yapacak kalitemiz de var. İnşallah bu konuda başarılı oluruz.

"Takımı bu duruma biz soktuk biz çıkaracağız..."

Her zaman işler istenildiği gibi gitmiyor. Bu sene bizim açımızdan çok iyi bir kadro kurulmasına rağmen uyum sağlayamadık. İnşallah bu uyum sorununu en kısa sürede atlatırız. Buralara bu takımı biz getirdik ve bu durumdan da biz çıkartacağız.

"Biraz rötar yaptık ama kalkışa geçeceğiz..."

Dün kupa maçımız vardı. Bugün antrenmanlara devam ettik. Başakşehir takımı da bu ligin önemli takımlarından bir tanesi. Onların eksiklerine, zaaflarına çalışarak oraya kazanmak için gideceğiz. Antalya her zaman kazanmak için oynayan bir takım. Bu sene biraz rötar yaptık ama inşallah önümüzdeki haftalarda kalkışa geçeriz.

"Eto'o bizim önderimiz"

Eto'nun transferi hakkında bir bilgim yok ama Eto'nun bizim başımızda olacağını düşünüyorum. O bizim kaptanımız, önderimiz. Biz de onun arkasında ilerliyoruz. Eğer gitmeyi düşünüyorsa da bunun bilgisi bizde yok.

"Teknik direktör değişiklikleri bizim için iyi olmadı"

Her hocanın farklı düşünceleri, taktik anlayışları var. Tam uyum sağladık derken başka bir hoca geliyor. Bu bizim için sıkıntı olabilir .Tabii avantaj da olabilir. Ancak bu sene teknik direktör değişiklikleri bizim için iyi olmadı. İnşallah yönetimimiz bir an önce bu konulara el atıp doğru işleri yapacaktır. Sonrasında biz de gerekeni yapacağız.

"Şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Beşiktaş arasında..."

Biz şampiyon olamazsak kimin olacağı umrumda değil. Ancak bu sezon şampiyonluk yarışı Galatasaray ile Beşiktaş arasında geçecek gibi görünüyor.

"Bizi desteklemeye devam etsinler..."

Bunu her zaman söylüyorum. Antalyaspor taraftarının gönlü açık olsun. Bizi desteklesinler. Takımı bu hale biz soktuysak biz çıkartacağız. Yönetmimiz gerekli hamleleri de yapacaktır zaten. Bizi desteklemeye devam etsinler.

BU HABER AJANSSPOR TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Senin için hazırladığımız haberler