Musa Nizam, Halilhodzic'i unutamıyor!

05.06.2018 - 11:08 | Son Güncellenme: 05.06.2018 - 14:10

Antalyaspor altyapısından yetişen ve Trabzonspor ile Gaziantepspor formalarını giydikten sonra yeniden Kırmızı-Beyazlılara dönen Musa Nizam, Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında Koray Geçgel’e açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde pek çok teknik adamla çalıştığını söyleyen Musa Nizam, Trabzonspor’da oynadığı dönemde hocalığını yapan Vahid Halilhodzic’in en beğendiği teknik direktör olduğunu ifade ederken, kendisini profesyonel yapan Ümit Turmuş’un da kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

'Antalyaspor'a dönerken fedakarlık yaptım'

Antalyaspor’dan ayrılırken, Kırmızı-Beyazlı kulübe para kazandırmak için Trabzonspor’a gittiğini ifade eden Musa Nizam, dönerken de maddiyattan önce duygularının ağır bastığını ve fedakarlıkta bulunduğuna vurgu yaptı. Antalyaspor taraftarının beklentilerini karşılayamadığına dikkat çeken Musa Nizam, sakatlıkların kendisini zorladığını söyledi.

Futbola sol açıkta başladığını hatırlatan Musa Nizam, son dönemlerde sol bek pozisyonunda oynasa da kendisini en iyi stoperde hissettiğini belirtti.

Kendisine Paolo Maldini’yi örnek aldığını belirten 28 yaşındaki futbolcu, “Daha önce Antalyaspor’da beraber oynadığım Orhan Ak, benim gelişimimde çok katkı sağladı. Ona da teşekkür ediyorum” dedi.

'En çok Amrabat ve Emenike'ye karşı zorlandım'

Kariyerinde birçok yıldız oyuncuyla karşı karşıya geldiğini de belirten Musa Nizam, Nordin Amrabat ve Emmanuel Emenike’nin kendisini en çok zorlayan isimler olduğunun altını çizdi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler