Musa Nizam'dan flaş açıklamalar! 'Trabzonspor'da...'

03.07.2017 - 15:49 | Son Güncellenme: 03.07.2017 - 15:49

Musa Nizam'dan flaş açıklamalar! 'Trabzonspor'da...'

AJANSSPOR ÖZEL - Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'dan Antalyaspor'a transfer olan Musa Nizam, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulunan Musa Nizam'ın röportajından önemli satır başları:

 

"3 yıl Trabzonspor maceram oldu. Tekrar doğudum, büyüğüm, altyapısıdan yetişdiğim camiama geldim. Bugün ilk antrenmana katıldım. İnsan kendi yuvasına geldiği zaman güzel duygular hissediyor. 2 sezondur Antalyaspor güzel işler yapıyor. Başkanımız Ali Şafak Öztürk ve Rıza hocamızla birlikte. Bugün kamp sürecimiz başladı. İnşallah her şey güzel olacak"

"Trabzonspor'da ilk sezonum çok güzel geçti. İkinci sezon benim ve takımım açısından iyi değildi. Geçtiğimiz sezonu Gaziantepspor'da geçirdim. Gaziantepspor ile küme düştüm ama benim için geçen sezona göre daha iyiydi, forma şansı buldum. Trabzonspor'da  ilk yılımda şansımı iyi değerlendirdim. Ondan sonraki sezonda tercih edilmedim, şans bulamadım"

 

"Trabzonspor'a transfer olduğum dönemde Antalyaspor sıkıntılı süreç yaşamıştı. Antalyaspor'a katkı sağlayacaksam giderim demiştim ve kulübümün çıkarı doğrultusunda takımdan ayrıldım"

"Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi saydığınız takımlar Türkiye'de önemli kulüpler. Beklentiler olduğundan dolayı futbolcu üzerinde baskı oluyor. Bizimde 10 yılımız oldu, tecrübeli oyuncular bundan en az etkilenen oyuncular oluyor. İster istemez baskı oluytor. Artık Antalyaspor'da bu takımlar içersinde, artık herkes taraftar anlamında bilinçli bu da ülkemiz açısından güzel şeyler"

"Antalyaspor'da geldiğim zaman sıkıntı yaşamadım. Takımımızda daha önceden tanıdığım isimler var. Güzel bir başlangıç oldu. Her şey olumlu. Bu gidişatı lige yansıtıp güzel yerlerde bitirmek istiyoruz"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler