"İstanbul'dan mutlu dönmek istiyoruz"

05.12.2019 - 15:31 | Son Güncellenme: 05.12.2019 - 15:36

Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Musa Samur, Süper Lig’in 14.haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Hamza Hamzaoğlu ile yakaladıkları çıkışa dikkati çeken Samur, “Fenerbahçe maçını kazanırsak Ankara’ya çok mutlu döneriz. Fakat; 1 puana da çok üzülmeyiz” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında konuğu olan Musa Samur’un açıklamaları şu şekilde:

Musa Samur: ”İstanbul’dan mutlu dönmek istiyoruz”

Hamza Hoca ile birlikte kaybetmeme gibi bir alışkanlık oluştu. Kasımpaşa maçından mutlu dönmüştük. Yine İstanbul’dan mutlu dönmek istiyoruz. Hocamız Hamza Hamzaoğlu, İstanbul’dan 3 puanla dönebilmek için çalışmalarını yaptı.

Musa Samur: ”Fenerbahçe maçından 1 puanla ayrılırsak üzülmeyiz”

Fenerbahçe karşısında önemli olan kaybetmemek. Yakaladığımız bu özgüveni yitirmek istemiyoruz. Fenerbahçe maçını kazanırsak çok mutlu döneriz. Fakat; berabere biterse çok üzülmeyiz.

Musa Samur: “Hocamız en iyi kadroyu sahaya çıkaracaktır”

Gençlerbirliği içeride 1-0 da olsa kazanmaya, dışarıda ise golsüz de olsa berabere kalmaya odaklanarak, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirebilir. Tabi ki hocamız nasıl bir taktikle çıkılacağına karar verecek. En iyi kadroyu da sahaya çıkaracaktır.

Musa Samur: ”Bu lig bu hakemlerle bitecek”

Hakemler konusunda tedirginlik yaşasak da bu hakemlerle sezonu tamamlayacağız. Lig de bu hakemlerle oynanacak. Böyle spekülasyonlar üzerinden maçların değerlendirilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Geçen hafta iyi bir hakem performansı vardı. Hakemler üzerinden konuşursak onlar ligi rahat bitiremez. Bu sıkıntı oluşturur.

Gençlerbirliği taraftarlarına mesaj

Deplasmanlardaki maçlarda da tribünlerimiz renkli oluyor. İç sahada da öyle. Taraftarlarımız Fenerbahçe maçında takımı desteklemeye devam etsin. İstanbul’dan Ankara’ya mutlu dönelim istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler