Muslera: "Bugün iki mükemmel gol izledik"

19.09.2018 - 03:06 | Son Güncellenme: 19.09.2018 - 03:06

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Süper Lig şampiyonu Galatasaray, taraftarı önünde Rusya Ligi şampiyonu Lokomotiv Moskova’yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar Rodrigues, Eren ve Selçuk'un golleriyle mücadeleyi 3-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne 3 puanla başladı. Fernando Muslera maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Muslera'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında Süper Lig şampiyonu Galatasaray, taraftarı önünde Rusya Ligi şampiyonu Lokomotiv Moskova’yı konuk etti. Sarı-kırmızılılar Rodrigues, Eren ve Selçuk'un golleriyle mücadeleyi 3-0 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne 3 puanla başladı. 

Fernando Muslera maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Muslera'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Başlangıçlar önemli dün de söylemiştim. Çok güzel bir galibiyet aldık. Umarım bu şekilde devam eder. İki tane mükemmel bir gol izledik. Rodrigues'in bire bir de eksiltemeyeceği oyuncu yok. Bir anda şut atabiliyor bu da kaleciler için zor. Eren antrenmanlarda da bu vuruşları deniyordu güzel bir gol attı. 3. golde Onyekuru ve Emre'nin mücadelesi vardı. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler