Muslera: "Buradan pozitif şeyleri çıkarmamız lazım"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Kayserispor, konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 yendi. Karşılaşma sonrası Fernando Muslera açıklamalar yaptı.

Son 5 Haber

Enes Ünal'dan Getafe'ye altın başlangıç!

Ismaila Sarr transferinde sıcak gelişme! Galatasaray anlaşmayı sağladı, Palace 60 milyon Euro istedi

Göztepe'de Gouhon kararı! Yeni adresi şaşırttı

Vinzenco Italiano sakatlık yaşayan Trossard'ın son durumunu açıkladı

Aleksey Batrakov: "Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek bir hayaldi"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
AJANSSPOR-HABER
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Kayserispor, konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 yendi. Aslan'da karşılaşma sonrası kaleci Fernando Muslera açıklamalarda bulundu.
"İyi bir maç çıkardılar diyebilirim"
Muslera, "Kanatları kapatmaya çalışırken, ortadan iyi geldiler. İlk yarıda çok iyi bir maç çıkardılar. Kendilerini geliştirmişlerdi. 2 gol atınca da bize karşı iyi direndiler ve iyi bir maç çıkardılar diyebilirim. Çok kaliteli oyuncularımızın olduğunu düşünecek olursak buradan pozitif şeyleri çıkarmamız lazım. Daha iyi şeyleri buradan çıkarıp kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler yükleniyor...