Galatasaray'ın file bekçisi Muslera'dan Süper Kupa finali öncesi kupa sözleri

28.12.2023 - 22:03 | Son Güncellenme: 28.12.2023 - 22:06

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde basın toplantısında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera'dan Süper Kupa finali öncesi kupa sözleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Fernando Muslera, Fenerbahçe ile yapacakları Turkcell Süper Kupa maçını kazanarak yılı kupayla kapatmanın kendilerine gurur vereceğini söyledi.

"Başarılı olmak, kazanmak istiyoruz"

Muslera, "Bizim için şüphesiz ki Galatasaray her zaman en yukarıda olmalıdır. Yarın bir kere daha bu finalde bir kupa için mücadele edeceğiz. Hepimiz çok mutluyuz. Uzun bir yıl oldu bizim için. Birçok an yaşandı. Bu yılın sonunda bir kupa daha eklemek için büyük bir gurur olacak. Çok büyük bir maç olacak. Başarılı olmak, kazanmak istiyoruz. Bunun için hazırlandık." dedi.

"İstanbul'da çok büyük beklenti var"

Sözlerine devam eden Muslera, "Ben 16 tane kupa kazandım Galatasaray'da. Futbolcuysanız tek motivasyon kupa kazanmaktır. Başka bir motivasyon yok sahaya çıkmak için. Kendi şartlarını, kendi kondisyonunu göstermek. Tabii ki rakibine karşı da özel çalışmak. Fenerbahçe ile tarihi bir derbi oynayacağız. Oyuncu için fazla konuşmaya gerek yok. İki takımda da çok kupalar kazanmış oyuncular var. Burada Türkiye'yi temsil edeceğiz. Daha fazla motivasyona ihtiyaç yok. İstanbul'da çok büyük beklenti var, bakalım ne olacak." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İşte Okan Buruk'un Süper Kupa planı! Fred'in karşısına Kaan Ayhan
Habere Git

"Kendimi rahat ve mutlu hissediyorum"

Muslera son olarak, ''Futbol çok değişti. Antrenörlerin hepsi kaleci aynı zamanda bir oyuncu, oyuna katılması lazım. Benim yaşımda çok keyifli bir şey, sadece ellerimle değil aynı zamanda ayaklarımla takımın bir parçası olabilmek. Okan Hocamın bunu yaptırıyor olması beni geliştirdi. Kendimi rahat ve mutlu hissediyorum. Çok fazla oyuna katılabiliyorum. Bu beni çok mutlu ediyor.'' sözlerini sarf etti.

Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen sezon Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, yarın Turkcell Süper Kupa'da karşılaşacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak. Maç ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler