Galatasaraylı Fernando Muslera'dan Kayserispor yenilgisine yorum

22.09.2021 - 22:08 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 22:37

Galatasaray haberleri… Süper Lig’de Kayserispor’a 3-0 yenilen Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, maçtan sonra açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Galatasaraylı Fernando Muslera'dan Kayserispor yenilgisine yorum

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig'de Kayserispor'a 3-0 yenilerek kötü sonuçlara bir yenisini ekledi. Maçtan sonra yayıncı kuruluşun röportajına Fernando Muslera katıldı. Deneyimli kaleci, "Kayserispor'u tebrik ederim. Galibiyeti hak ettiler" dedi.

Muslera: Daha önce de yaşadık

Muslera, "Hafta boyunca iyi çalışıyoruz şu dakikada bahane bulmak doğru değil. Ligi erken açan bir Galatasaray var. Birçok yeni arkadaşlarımız var. Adaptasyon süreci oluyor. Bugün bir arkadaşımız ilk maçına çıktı. Ligde bu tip sıkıntılar daha önceki yıllarda da yaşadık" diye konuştu.

'Lazio'yu yenen de bu takım'

Uruguaylı file bekçisi şunları söyledi: "Soyunma odasında toplandık. Daha çok çalışmalıyız. Bu sıkıntıları daha önce aştığımızı hatırlattık. Herkesin kendini daha iyi bir şekilde hazırlaması gerekiyor. Takımın yarısı yeni. 3 güne bir maça çıkıyoruz. 3 gün sonra bir maçımız daha var. Lazio maçında o performansı gösteren de bizim takımımızdı. Bu potansiyel bizde var. bunu bir kenara bırakıp 3 gün sonraki maça bakmalıyız. Çok fazla dertlenmeye gerek yok." 

Assunçao: İyi bir sonuçla başlamak isterdim

Bu maçta ilk kez Galatasaray forması giyen Portekizli yeni transfer Gustavo Assunçao ise, "İlk maçıma çıktım, benim için inanılmaz bir gurur. Keşke sonuç böyle olmasaydı. İyi bir sonuçla kariyerime başlamak isterdim. O yüzden üzgünüm ama Galatasaray forması giydiğim için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler