Muslera: "Geçen sene gibi tekrar kazandık"

06.02.2021 - 22:11 | Son Güncellenme: 06.02.2021 - 22:30

Son dakika haberleri... Derbide Galatasaray, Fenerbahçe'yi mağlup etti. Peki Galatasaraylı futbolcular neler söyledi? İşte detaylar...

Muslera: "Geçen sene gibi tekrar kazandık"

Süper Lig'in 24. haftasındaki dev derbide Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Galatasaraylı futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaraylı futbolcuların açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Arda Turan: "İyi mücadele ettik. Taktik anlamında bütün maçı anlattı ve onlar karşımıza çıktı. Mutluyuz, liderliği aldık. Derbiyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz ama 3 gün sonra Alanya maçı var. Mustafa harika oynadı. Galibiyeti getiren golüattı. Maç sabahı gol atarsak böyle sevinelim dedi. Sen atarsın, ben atamam dedim. Dün akşam 1 tane puro içtim, yarın ne olacak dedim. Kaç kez Kadıköy'e gelirim dedim, kazandığımız için çok mutluyum."

Fernando Muslera: Gerçekten bu galibiyet için çok çalıştık. Geçen sene de bunu yapmıştık. Bu galibiyeti aileme ve anneciğime armağan ediyorum. Bizim oyun anlayışımıza bakınca topa hakim olan bir Galatasaray var. Hep bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün 90 dakikaya bakılınca oyuna hakim olan bir Galatasaray vardı. Fenerbahçe defans arkasına oyuncu kaçıracaktı, bunu biraz ilk yarı yaptılar. Biz burada oynadık ve geçen sene gibi tekrar kazandık. Ameliyat oldum ve 4 gün sonra çalışmalara başladım. Uruguay'da olmama izin verdiler. Verilen programları uyguladım. Buraya geldiğim günden bu yana bana verilen destek bu performansı vermemde yardımcı oldu. Buradaki anahtar sözcük, çalışmak.

Marcao: Çok önemli bir maçtı. Sıradan bir maç değil. Hafta boyunca hocamız bizi en iyi şekilde hazırladı. Hocamızın dediklerini sahada yaşadık ve pratiğe döktük ve çok iyi bir galibiyet aldık. Donk da Luyindama da çok iyi stoperler. 3 güne bir maç oynuyoruz, hepimize ihtiyaç oluyor. Belki yarın ben oynamayacağım. Her ikisiyle oynarken de kendimi iyi hissediyorum. Bu maç periyodunda iyi hazırlanmalıyız. Bu galibiyeti doğum günü olan Luisa'ya ve eşime armağan ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler