Galatasaray'da Fernando Muslera Açıklama Yaptı

Akın Ungan
10.05.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 21:46

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci Cimbom'un gündemine dair soruları cevapladı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fernando Muslera Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenenin altında kalan Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. GS TV'de Deniz İlhan'ın konuğu olan tecrübeli file bekçisi, Sarı-Kırmızılı gündeme dair soruları cevapladı.

"Asla bu kadar kalacağımı düşünmedim"

Galatasaray'da 12. yılını geçiren Fernando Muslera, ilk imzayı atarken bu kadar kalıcı olacağını düşnmediğini şu ifadeler ile anlattı: "Galatasaray'a ya da başka bir kulübe imza atarken asla bu kadar kalacağımı düşünmedim. Galatasaray ailesinde olmaktan çok mutluyum."

Muslera'nın en kötü anı

Hayatındaki en kötü anını açıklayan Muslera, "Ayağımdan sakatlandığımda. Ama kişisel olarak soruyorsanız, 14 Ocak 2020 hayatımın en kötü anıydı. Aynı yıl annemi kaybettim. Galatasaray içinse şüphesiz bu sezon. Umuyorum en kısa zamanda bu durum çözülür." dedi.

"Kariyerim boyunca attığım ilk ve tek goldü."

Galatasaray'daki ilk sezonunda Manisaspor'a karşı attığı penaltı hakkında konuşan file bekçisi, "Penaltı kullanmakta benim yetkim yoktu. Ama taraftarlar beni istiyordu. ne yapacağımı bilemedim. Fatih Terim'e baktım, git dedi. Ben de penaltıyı gole çevirdim. O sezon takımda gol atmayan bir tek ben kalmıştım. Kariyerim boyunca attığım ilk ve tek goldü." dedi.

"Her kulübün sahip olabileceği bir şey değil"

Galatasaray taraftarı hakkında düşüncelerini söyleyen Muslera şunları ifade etti: "Taraftarlar inanılmaz. Kötü durumdayken bile stadyuma geliyorlar. Ve bu taraftar her kulübün sahip olabileceği bir şey değil. Destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ve bunların hiçbiri sadece taraftar değil, hissediyorlar."

Galatasaray'da enler

En İyi Partner - İsmail Çipe
En Agresif - Felipe Melo
En Komik - Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Engin Bayraktar
En Sakin - Elmander, Selçuk İnan, Tomáš Ujfaluši
En Ciddi - Omar Elabdellaoui
En İçine Kapanık - Ozan Kabak
En Konuşkan - Patrick van Aanholt, Victor Nelsson, Wesley Sneijder
En Tembel - Halil Dervişoğlu

Senin için hazırladığımız haberler