Muslera için sezon iyi başlamadı! Aytaç Kara'nın hatası...

05.08.2021 - 23:04 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 00:19

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, PSV maçlarındaki gibi hatalara devam etti. Uruguaylı file bekçisi bu kez penaltı yaptmırıp kırmızı kart gördü.

Muslera için sezon iyi başlamadı! Aytaç Kara'nın hatası...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Avrupa Ligi eleme maçında St Johnstone karşısında büyük hatalar sonucu yediği golle yenik duruma düştü.

Maçın genelinde çok üstün oynayan ve rakibine pozisyon vermeyen Cim Bom'da 56. dakikada Aytaç Kara, kalecisi Muslera'ya dönmek isterken hatalı bir pas yaptı. Galatasaray kaptanı Muslera, topu rakibine çarpttırdı. İskoç takımı oyuncusu golü atmak üzereyken Musera tarafından yere indirildi. İsviçreli hakem Sandro Scharer penaltı kararı verirken Muslera'yı da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi

Golde hata yapan iki isim oyun dışına gitti

Galatasaray kaptanının kırmızı kart görmesinden sonra golde büyük hatası bulunan isimlerden Aytaç Kara oyundan alındı ve yerine kaleci Berk Balaban girdi.  St. Johnstone takımında Jason Kerr 58. dakika kullandığı penaltıyı çevirince Galatasaray 1-0 yenik duruma düştü.

Muslera, PSV maçında iki hatalı gol yemişti

Galatasaray'da Muslera yeni sezona iyi başlamadı. Şampiyonlar Ligi eleme maçında PSV Eindhoven'a 5-1 yenilirken iki büyük hata yapan sarı kırmızıların kaptanı İskoç takımına karşı da takımını 10 kişi bıraktı.

Uruguaylı kaleci, PSV Eindhoven maçından sonra yaptığı açıklamada, "Yaptığımız meslek bize bazen zor anlar yaşatıyor, kendinizi sürekli daha fazla geliştirmek istiyorsunuz... Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü" demişti. Muslera'ya başta meslektaşları Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır olmak üzere birçok kişi mesajlarıyla destek vermişti.

Galatasaray'ın PSV Eindhoven ile oynadığı ve evinde 2-1 kaybettiği maçta ilk golde Muslera eleştirilmişti. Topu iyi uzaklaştıramayan Uruguaylı kaleciden seken topu Madueke gole çevirmişti.

 

Fatih Terim destek verdi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ise maçın ardından yaptığı açıklamada kaptanına destek verdi. Terum şunları söyledi: "Muslera bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri. Tatil yapmadan biz rica ettik diye buraya geldi, kolay değil. Bazen böyle şöyle olabilir. Galatasaray'ın önemli taşlarından biridir, düzelecektir."  

Senin için hazırladığımız haberler