Muslera sözleşme yeniliyor!

15.03.2021 - 18:16 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 10:52

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera'nın yeni sözleşmesinin ne zaman imzalayacağı merak ediliyordu. Galatasaray Kulübü, Uruguaylı kalecinin yeni sözleşme imza töreninin tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Muslera sözleşme yeniliyor!

AJANSSPOR - HABER

10 sezondur Galatasaray forması giyen kaptan Fernando Muslera'nın, sarı-kırmızılılarla yeni sözleşmeyi imzalayacağı törenin tarihi belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulüp, Fernando Muslera'ya bugün saat 14:30'da imza töreni düzenleyecek.

Galatasaray'dan açıklama

Kulüpten şu açıklama yapıldı: "Profesyonel Futbol A Takım Kaptanı Fernando Muslera'nın sözleşme yenileme imza töreni 16 Mart 2021 Salı günü saat 14.30'da Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda yapılacaktır."

34 yaşındaki tecrübeli kalecinin Galatasaray ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecekti.

Sözleşme kaç yıllık?

Fernando Muslera'nın yeni sözleşmesi 2+1 yıllık olacak.

Muslera "Büyük Mehmet"i geçecek

Galatasaray'da sakatlıktan kurtulduktan sonra, muhtemeşem bir geri dönüş yapan Fernando Muslera, bir bir de yerli efsaneleri geride bırakıyor. Geçtiğimiz haftalarda 367 defa Galatasaray forması giyen Suat Kaya'yı geçen Muslera, sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar 374 defa sahaya çıktı. Şu an genel Galatasaray tarihinde 14'üncü sırada bulunan Muslera, herhangi bir talihsiz yaşamazsa 378 Galatasaray maçı bulunan Mehmet Oğuz'u da geride bırakacak. Sarı-kırmızılıların "Büyük Mehmet"ini de geçmek üzere olan Uruguaylı kalecinin Turgay Şeren, Metin Oktay gibi efsanelerle arasında 43 maç bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler