Muslera yetişiyor, Alpaslan hazır

Salim Manav
11.09.2021 - 14:40 | Son Güncellenme: 11.09.2021 - 17:49

Galatasaray, milli arada yine birçok oyuncusunu kaybetti. Ama kaleci Muslera kafileye yetişiyor, sağ bekte de Alpaslan forma giymeye hazır. Fatih Terim, kazanmak istiyor. İşte detaylar...

Muslera yetişiyor, Alpaslan hazır

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezonki 4'üncü maçında Trabzonspor'a konuk olacak. Abdullah Avcı yönetiminde flaş bir başlangıç yapan bordo-mavililer karşısında 3 puan alarak güven tazelemek isteyen Cimbom'da milli arada birçok futbolcu sakatlandı. Sacha Boey, Sofiane Feghouli ve Barış Alper Yılmaz'ın tedavileri devam ederken, bir süre önce sakatlanan Arda Turan ve cezalı Marcao da zorlu müsabakada forma giyemeyecek. Milli takım mesaisi yoğun geçen Fernando Muslera ise ancak bugün takıma katılabilecek ve uzun bir yolculuğun ardından yarın kalesini gole kapatmaya çalışacak.

Sağ bekte kim oynayacak

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Boey'in yokluğunda iki seçeneği bulunuyor: Yedlin ve Alpaslan Öztürk...

Birlşeik Amerikalı futbolcuda da yorgunluk bulunuyor, bu sebeple daha hazır olan Alpaslan'ın ilk 11'de yer alması bekleniyor. Ayrıca sağda Alpaslan oynadığı takdirde Terim, merkezde 8+3 kuralına takılmadan merkezde rahatça yeni transfer Gustavo Assunçao'yu da oynatabilir. 

Galatasaray'ın muhtemel 11'i

Kalede Muslera, sağ bek Alpaslan, sol bek Aanholt, stoperler Nelsson, Luyindama yazıldığında savunma önünde Gustavo ile Berkan sağda Morutan, solda Kerem, santrfor arkası Cicaldau, en önde de Diagne 11'i sorunsuz şekilde çıkabiliyor. Ancak tecrübeli teknik adamın Taylan ya da Ömer Bayram'la başlaması da sürpriz olmayacak.  Cimbom son hazırlığını bugün 15.00’te yapacak ve 18.00’de Trabzon’a hareket edecek.

Galatasaray'ın Trabzonspor kamp kadrosu

Öte yandan Galatasaray’ın Trabzonspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Kafilede şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Gustavo Assunço, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Olimpiu Moruan, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicâldu, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk."

Senin için hazırladığımız haberler