Muslera'dan bir sonraki takımı için: "Değerlendiriyorum"

Eren Tuncay
10.10.2022 - 13:09 | Son Güncellenme: 10.10.2022 - 14:12

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera, emeklilik kararından bir sonraki takımına ve Dünya Kupası'na kadar birçok konuda merak edilenleri açıkladı. İşte detaylar...

Muslera'dan bir sonraki takımı için: "Değerlendiriyorum"

AJANSSPOR - HABER

11 yıldır Galatasaray'da forma giyen kaptan Fernando Muslera, Canal 12'ye açıklamalarda bulundu. Muslera, futbolu başladığı yerde bitirmek istediğini ve bunu değerlendirdiğini söyledi.

"Uruguay'da bırakmak istiyorum"

Uruguay'da yetiştiği kulüp olan Montevideo Wanderers'ta futbolu bırakmak isteyen Muslera, "Evet bu ihtimali hem düşünüyorum hem değerlendiriyorum. Çocuklarınız var, ister istemez bu düşünceye kapılıyorsunuz. Ne zaman olacak ve hangi şekilde olacak bunu bilmiyorum. Şu an fiziksel olarak çok iyi durumdayım. En üst düzeyde rekabet etmek istiyorum. Bu durum biraz da gidişata bağlı. Ama gerçek olan şu ki futbolu Montevideo Wanderers'ta bırakmak istiyorum. Hayalim futbolu orada bırakmak. Kariyerimi başladığım yerde bırakmak istiyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Milot Rashica hamlesi
Habere Git

"Galatasaray'la sözleşmem var"

Galatasaray ile iki yıl daha sözlerşmesi olduğunu hatırlatan tecrübeli kaleci,"Galatasaray'la iki yıl daha sözleşmem bulunuyor. Kulübün ve ülkenin bana verdiklerine saygı duymak niyetindeyim." ifadelerini kullandı. 36 yaşındaki kalecinin sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

Dünya Kupası'nın önemi

2022 Dünya Kupası için heyecanlı olduğunu belirten Muslera, "Dünya Kupası yaklaşıyor ve tam zamanlı antrenman yapıyorum. Dünya Kupası oynamaya hazırlanmak inanılmaz ve bundan zevk alıyorum. En iyi şekilde orada olacağım. benim dördüncü Dünya Kupası tecrübem olacak ve bu benim büyük bir gurur." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray’da revizyon! Orta sahada büyük kapışma
Habere Git

"6 maçı da kazanmak istiyoruz"

Galatasaray'ın iyi bir takım kurduğunu söyleyen Uruguaylı kaleci, "Lig bizim için iyi başladı. Geçen sezonla karşılaştırıldığında kulüpte önemli bir değişim yaşandı. Lucas Torreira, Dries Mertens, Mauro Icardi gibi önemli isimler transfer edildi. Dünya Kupası'ndan önce 6 maçımız var ve hepsini kazanabilmek adına her şeyi yapacağız." dedi.

Galatasaray kariyeri

Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla 5 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler