Muslera'dan galibiyet sözleri

06.05.2019 - 00:22 | Son Güncellenme: 06.05.2019 - 00:22

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan müthiş derbinin galibi Sarı-Kırmızılılar oldu. Galatasaray, Henry Onyekuru ve Fernando'nun golleri ile Kartal'ı 2-0 mağlup etti.

Bu skorun ardından Cimbom puanını 63'e çıkararak averajla liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş ise 59 puanla 3. sırada kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fernando Muslera'nın ifadeleri şu şekilde:

"Daha hiçbir şey bitmedi. 3 tane zor maç var. En önemli rakiplerimizden birisini yendik ama her şey değişebilir. Ayaklarımız yere iyi basması lazım. Birçok unsurla mücadele ediyoruz ama bu bizi daha çok motive ediyor. Konsantrasyonumuz üst seviyedeydi. Bu taraftarımızla bütünleşerek galip geleceğimizi biliyorduk ve galip geldik.

"Galatasaray taraftarları rekorlara alışıktır"

GS TV'ye de konuşan Muslera, "Fatih hoca ile inanılmaz iyi çalışıyoruz. Şu anda lideriz ve kupada final oynayacağız. İki kulvarda da favori biz gözüküyoruz ama yere sağlam basmamız gerekiyor. Galatasaray taraftarı rekorlara alışıktır. Bugün bir rekor daha kırmışlar. Onlar bizim için çok önemli. Uzatmaların sonuna kadar bize destek oluyorlar, bizimle beraber oynuyorlar." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler