Fernando Muslera'dan Kasımpaşa maçının ardından kafa karıştıran paylaşım!

29.09.2024 - 11:34 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 13:53

Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçtiği maçta sahadan 3-3'lik beraberlikle ayrılan Galatasaray'da Uruyaylı kaleci Fernando Muslera'dan flaş bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Fernando Muslera'dan Kasımpaşa maçının ardından kafa karıştıran paylaşım!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de dün sahasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak taraftarını üzen Galatasaray'da eleştirilerin hedefindeki isimlerden biri de kaleci Fernando Muslera olmuştu. Tecrübeli file bekçisinden dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"Henüz çok uzun bir yolumuz var"

Kasımpaşa beraberliğinin ardından yaptığı açıklamada "Geçen sezon da bu tarihlerde mağlubiyet almıştık, Hatay maçıydı sanırım. Hatalarımızdan ders çıkarıp devam edeceğiz. Henüz çok uzun bir yolumuz var. Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. İlk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Beraberlikten dolayı üzgünüz. Hatalarımızı düzeltmeliyiz. Avrupa maçı var, Alanya ile maç var. Bunları da kazanmak için çıkacağız." ifadelerini kullanmıştı.

"Az kaldı"

Öte yandan Fernando Muslera, sosyal medya hesabından merak uyandıran bir paylaşım yaptı. Paylaşımında kum saati ile birlikte "az kaldı..." sözlerine yer verdi.

İşte Fernando Muslera'nın o paşlaşımı:


Senin için hazırladığımız haberler