Muslera'dan maç sonu açıklaması

15.04.2019 - 00:20 | Son Güncellenme: 15.04.2019 - 00:20

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. İki takımın karşılıklı golleriyle maç 1-1 berabere biterken, Sarı-Kırmızılıların Kadıköy'deki galibiyet hasreti 20 seneye yükseldi. Cimbom'un golü 66. dakikada Henry Onyekuru'dan, Fenerbahçe'nin golü 71. dakikada Eljif Elmas'tan geldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fernando Muslera, şöyle konuştu:

"Maçtan daha önemli olan ısnırken giydiğimiz tişörtlerdi. Can Bartu ve Metin Oktay'ın fotoğrafı vardı. Can Bartu için başsağlığı diliyorum.
Burada 3 puan çok çok önemliydi. 3 puan almamız gerekiyordu. Maçın genelinde iyi oynadık ancak pozisyonlarda istediğimizi yapamadık. Biraz daha son vuruşlarda iyi olmalıydık. Fenerbahçe'nin bulduğu tek poizyon vardı onda da golü buldu. Sonuna kadar şampiyonluk için mücadele edeceğiz. 2020 yılına kadar kontratım var şampiyonluk yaşamadan ayrılmak istemiyorum. Şampiyonluk artık elimizde değil. Kalan maçlarda mücadelemizi vereceğiz. Fenerbahçe'nin bir hedefi yoktu ama bugün 2 puanımızı aldı. Bundan sonra da olabilir. Kimin nerde kime puan kaybedeceği belli değil."

Senin için hazırladığımız haberler