Muslera'dan sakatlık ve Galatasaray açıklaması

09.08.2020 - 23:32 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 23:40

Son dakika transfer haberleri.. Pandemi sonrası Galatasaray'ın oynadığı ilk maçta sakatlanan Fernando Muslera, geleceği hakkında konuştu. Peki Muslera Galatasaray'da kalacak mı? Uruguay'a dönecek mi? İşte detaylar..

Muslera'dan sakatlık ve Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta bir pozisyonda sakatlanan ve ocak ayına kadar sahalardan uzak kalması beklenen Muslera, açıklamalar yaptı.

Uruguay basınına konuşan ve Galatasaray'ın kendisini satmayı hiçbir zaman düşnmediğini vurgulayan tecrübeli kaleci, "Türkiye'de kendimi bir yabancı gibi hissetmedim. Bu ülkede ve bu kulüpte olduğum için gururluyum. Sözleşme yenileme zamanlarında Galatasaray'da kalmak konusunda şüphe yaşamadım. Galatasaray, beni satmayı asla düşünmedi. Yaptığım çalışmalar ve emeklerim takdir edildiği için gurur duyuyorum" diye konuştu.

Taffarel'in bir efsane olduğunu söyleyen Muslera, "Taffarel ile Galatasaray'da çalıştım. Kariyerime olumlu etkileri oldu. Galatasaray'ın bir efsanesi çünkü Türkiye'ye iki Avrupa Kupası getiren tek takımın önemli bir üyesiydi. Onu hep dikkatle dinledim" ifadesini kullandı.

Sakatlığını daha kötü beklediğini ancak tahmininden daha çabuk toparlandığını vurgulayan Uruguaylı file bekçisi, "Açıkçası biraz şaşırdım. 3 hafta sonunda koltuk değneklerini bıraktım. İyileşme sürecim çok iyi gidiyor" dedi.

 Muslera Galatasaray'da birkaç yıl daha kalacağını söylerken, "Futbolu her şeyin başladığı yerde bırakmayı istiyorum ama Galatasaray'da en azından birkaç yıl daha kalacağımı garanti diyebilirim" dedi.

34 yaşındaki Muslera'nın Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler