Muslera'nın G.Saray'dan istediği ücret belli oldu! İşte görüşmenin detayları

İsa Kethüda
18.02.2024 - 09:31 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 12:44

UEFA Avrupa Ligi play-off mücadelesinde Sparta Prag ile oynanan karşılaşmada kalesinde devleşen Fernando Muslera'nın Galatasaray'dan istediği ücret belli oldu.

Muslera'nın G.Saray'dan istediği ücret belli oldu! İşte görüşmenin detayları

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da 13 yıldır forma giyen ve UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag maçında yaptığı kurtarışla değerini bir kez daha kanıtlayan Fernando Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Talepler arasında ciddi bir fark var. Uruguaylı kalecinin görüşmelerine dair detaylara göz atalım...

Muslera vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladı

Fanatik'te yer alan habere göre; Sparta Prag maçının son dakikalarında suratıyla yaptığı kurtarışla belki de turun kapısını aralayan tecrübeli file bekçisi, Galatasaray için vazgeçilmez olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

Muslera’nın istedikleri ile yönetimin önerdiği rakamlar arasında fark var

Böylece Muslera ile yeni sözleşme görüşmeleri yeniden gündeme geldi. Haziran ayında 38 yaşına girecek olan Muslera’nın talepleri ile yönetimin önerdiği rakam arasında bariz bir fark söz konusu.

İlgini Çekebilir
Serdar Dursun'un eşinden flaş paylaşım: "Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaksın!"
Habere Git

İşte Muslera'nın istediği ücret

Sarı-Kırmızılı kulübün Muslera’ya teklifi 1.5 milyon Euro ve sözleşme süresinin 1+1 yıl olması planlanıyor. Güney Amerikalı kaleci ise 2.2 milyon Euro’dan 2+1 senelik kontrat istiyor. 

Muslera 2.5 milyon Euro kazanıyor

Nando’nun mevcut yıllık kazancı net 2.5 milyon Euro. Şu ana kadarki konrat görüşmelerinin menajer vasıtasıyla gerçekleştiği, ancak yönetimin ilk fırsatta Muslera ile bire bir masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bu sezonki performansı

Sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan 37 yaşındaki Uruguaylı kaleci, bu sezon forma giydiği 37 maçta 34 gol yedi.

İlgini Çekebilir
Özgür Demirtaş ile Zehra Güneş finans çalıştı!
Habere Git

Fernando Muslera, 11 Ağustos 2011 tarihinde İtalya ekibi Lazio'dan 6.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Muslera'nın sözleşmesinin uzatıldığı iddia edildi

Sabah Gazetesi Yazarı Levent Tüzemen'in iddiasına göre; Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan kaleci Fernando Muslera'nın, sarı kırmızılı takımla yeni mukavele imzaladığı ileri sürüldü.

"Muslera ile sözleşme uzatıldığı konusunda bilgi aldım"

Levent Tüzemen; bugünkü yazısında Galatasaray Yönetimi'nin kaleci arayışında olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Muslera'nın Galatasaray'a kağıt üzerinde imza atmasının bir anlamı yok. Çünkü Muslera, G.Saray'a kalben bağlı. Yönetim, yeni bir kaleci arayışında değil. Hatta ben Muslera ile sözleşme uzatıldığı konusunda bilgi aldım. Bu resmiyete dökülmemiş olabilir.

"Muslera'nın yerini dolduracak Avrupa'da bile kaleci yok"

Okan Buruk son derece haklı. Muslera'nın yerini dolduracak Avrupa'da bile kaleci yok. Eğer Neuer 37 yaşında, Bayern Münih'te halen kaleyi koruyorsa Muslera da Galatasaray'ın kaptanı olarak görevine devam eder.

Muslera'nın geçmişine bakalım… 6 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 5 Süper Kupa kazanmış, koleksiyonuna Arsenal'in düzenlediği turnuvada Emirates Cup'ı eklemiş. Böyle istikrarlı, takımın ve taraftarın saygı duyduğu bir ismi göndermek hata olur. Başkan Dursun Özbek de bunu asla yapmaz.

"Muslera, İstanbul'u ve özellikle Galatasaray'ı çok seviyor"

Ayrıca Muslera, İstanbul'u ve özellikle Galatasaray'ı çok seviyor. 3 çocuğu da İstanbul'da doğdu. İsterse üçüne de Türk vatandaşlığı kimliğini alır."

Senin için hazırladığımız haberler