Muslera'nın son durumu! Dirseğinde darbeye bağlı çıkma...

03.11.2023 - 22:55 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 23:01

Galatasaray'ın, Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçta sakatlanan Muslera'nın durumuyla ilgili teknik direktör Okan Buruk ve kulüp doktoru Yener İnce bilgi verdi.

Muslera'nın son durumu! Dirseğinde darbeye bağlı çıkma...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçı öncesi Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-Kırmızılılar, Rams Park'taki maçı 2-1 kazandı ve üst üste 10. galibiyetini aldı.

Galatasaray'ın golleri 33 ve 51'de Wilfried Zaha'dan geldi. Trendyol Süper Lig'de 11. maçında 10. galibiyetini alan Galatasaray puanını 31 yaptı. Kasımpaşa ise ligde 3. mağlubiyetini yaşadı ve 18 puanda kaldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk maçı beIN SPORTS'a değerlendirirken, Muslera'nın son durumuyla ilgili de konuştu. Tecrübeli file bekçisinin ağrısı olduğunu söyleyen Buruk, "Muslera ile ilgili Yener İnce'ye durumunu sorduk. olan olayı anlattı. Kontrollerden sonra belli olacak. 

Yener Hoca 'Dirseğinde hasar yoksa, atlatırız' dedi. Röntgen sonrası belli olacak. Dirseğinde bir hasa yoksa önemli olmadan atlatabiliriz. Hasar varsa farklı şeyler olabilir. Röntgenden sonra daha net bilgi alırız. 'Üç gün sonra maçımız var, tempoyu yükseltmeyelim' hissini alabiliyorum. 2-0'dan sonra çok erken bir gol yedik. Bizi de zaman zaman oyun içinde zorladı. Oyuna giren oyuncularımdan daha iyisini bekliyorum" dedi. 

Yener İnce'den Muslera açıklaması

Kulüp doktoru Yener İnce ise Muslera'nın durumuyla ilgili olarak, "Muslera'nın dirseğinde darbeye bağlı çıkma oldu, maç içersinde geri yerleştirildi. Mr çekilecek. Çıkma esnasında küçük kırık oluşabilir, yarın her şey belli olacak" dedi. 

Stattan kolu sargılı ayrıldı

Mücadelenin 55. dakikasında Fall ile girdiği ikili mücadelenin ardından Fernando Muslera sakatlık yaşadı ve yerini 58. dakikada Günay Güvenç'e bıraktı. Oyuna devam edemeyen Uruguaylı kaleci sağ kolu askılı şekilde stattan ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Zaha: Yeni yeni kendime geliyorum
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler