Muslera'nın varisi Abdullah Avcı'yı yıktı!

Cüneyt Muharremoğlu
29.12.2022 - 08:42 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 08:51

Karagümrük, Trabzonspor'u 4-1 yenerken Galatasaray'dan kiralık olarak gelen Batuhan Şen kurtarışlarıyla yıldızlaştı, Muslera'dan sonra kaleye aday olduğunu gösterdi.

Muslera'nın varisi Abdullah Avcı'yı yıktı!

AJANSSPOR HABER

Geçen hafta Fenerbahçe'yi deviren Trabzonspor, İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Karagümrük engeline takıldı. Karşılaşmadan 4-1 yenik ayrılan Abdullah Avcı'nın ekibinin girdiği pozisyonlarda önlerine set çeken bir kaleci vardı: Batuhan Şen...

Karagümrük, Galatasaray'dan kiraladı

Galatasaray'ın altyapısından yetişen bir dönem Menemenspor'da kiralık oynayan Batuhan Şen bu sezon başında yine kiralık olarak Karagümrük'e geldi. 

Dünya Kupası arasından sonra Viviano'yu kesti

Dünya Kupası öncesi sadece Türkiye Kupası'nda 3-1 kazanılan Kırşehirspor maçı öncesi kaleyi koruyan 23 yaşındaki kaleci,  ikinci döneme İtalyan meslektaşı Emiliano Vivano'yu kesmeyi başardı.

İlgini Çekebilir
Trabzon, Fener'den aldığını Gümrük'te bıraktı
Habere Git

Süper Lig'de 3 gol yedi

Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, Batuhan Şen'e Dünya Kupası arasından sonra biri Türkiye Kupası 3 maçta şans verdi. Uşakspor'u 3-0, Trabzonspor'u 4-1 deviren İstanbul ekibi Adana Demirspor'a 2-1 mağlup oldu. Batuhan Şen, Adana Demirspor'dan 2, Trabzonspor'dan 1 gol yedi.

Trabzonspor karşısında devleşti

Batuhan Şen, Trabzonspor karşısında adeta kalesine duvar ördü. Kalesine gelen 7 pozisyondan 6'sını kurtaran file bekçisi, sadece 20. dakikada Marc Bartra'ın 6 pas üzerinden yaptığı vuruşa engel olamadı.

Hafızalara kazınan kurtarış

Maçtaki en kritik anlardan birinde Batuhan Şen, mükemmel bir kurtarış yaptı. 58. dakikada Karagümrük 2-1 öndeyken ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşu , Anastasios Bakasetas kullandı. Yunan futbolcunun yerden köşeye giden vuruşunu Batuhan Şen çelmeyi başardı. Dönen topa Trezequet'e vurdu. Yerden kalkan 23 yaşındaki kaleci topu bir kez daha çeldi. Trezequet'in 3. vuruşu direğe çarparak dışarı çıktı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da korku... Çanlar Muslera için çalıyor!
Habere Git

Batuhan Şen: Hocam bana güveniyor

Maç sonunda Batuhan Şen, yaptığı açıklamada, yoğun çalışmalarının karşılığını galibiyetle aldıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi. 23 yaşındaki kaleci,  "Sezon başından beri hazır olmaya çalışıyorum. Hocam da bana güvendiğini gösteriyor, ben de onun bana güvenini sahada göstermeye çalışıyorum" dedi.

Muslera'nın varisi olur mu?

Batuhan Şen'in gösterdiği performans Galatasaray taraftarlarının beğenisini kazandı. Oyuncunun 36 yaşındaki Fernando Muslera'nın yerine kaleye geçebileceği yorumları yapıldı. Batuhan Şen'in 2026 yılının sonuna kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler