Başakşehir'den Efe Arda Koyuncu, Caiçara ve Lima Açıklama Yaptı

Akın Ungan
07.05.2022 - 21:25 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 22:23

Süper Lig'de 0-0 berabere biten Başakşehir-Galatasaray maçından sonra Efe Arda Koyuncu, Junior Caiçara ve Lucas Lima açıklama yaptı ve Muslera'yı tebrik etti.

Başakşehir'den Efe Arda Koyuncu, Caiçara ve Lima Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Medipol Başakşehir ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 0-0 berabere bitti. Maçın ardından Başakşehirli futbolcular Efe Arda Koyuncu, Lucas Lima ve Junior Caiçara açıklamalarda bulundu. Caiçara ile Lima, Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'yı, yaptığı kurtarışlar nedeniyle tebrik etti.

Caiçara: "Galatasaray adına sahanın en iyisiydi"

Junior Caiçara, karşılaşmanın ardından şunları söyledi: "Muslera'yı tebrik ediyorum. Galatasaray adına sahanın en iyisiydi. Kalesini bugün gole kapattı ve çok iyi iş çıkardı. İstediğimizi bu yüzden alamadık maçın sonunda."

"Hocamızın istediklerini saha içinde iyi uyguladık. Eksik olan tek şey sonuç idi. Sonucu alamamızın sebebi ise Muslera işimizi zorlaştırdı. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim."

Lima: "Muslera'yı tebrik etmek istiyorum"

Lucas Lima maç sonunda şu ifadeleri kullandı: "Takımımı tebrik ediyorum. Çok iyi maç çıkardık. Çok zorlu bir takıma karşı çok iyi bir oyun oynadık. İyi atak yaptık, iyi defans yaptık. Rakip takımın kalecisi Muslera'yı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi bir maç çıkardı. Herşeyi yaptık, elimizden geleni yaptık. Oyunun ilk yarısı ve ikinci yarısını domine ettik."

"Futbol böyle oyundur bazen gol atamazsınız. Atamazsanız eğer iyi savunma yapmak zorundasınız. Biz bugün iyi savunma da yaptık. Hocamızın üzerine durduğu ve değindiği ofansif olarak iyi olduğumu kadar savunma kadar da iyi olmamaız gerekiyor. Maçı iki yönlü oynadığımız için memnunuz."

Süper Lig tarihinin en genç oyuncusu oldu

Bugün Galatasaray karşısında forma şansı bularak, Spor Toto Süper Lig tarihinin en genç forma giyen oyuncusu olan 8 Temmuz 2005 doğumlu Efe Arda Koyuncu, maçın ardından hislerini şöyle açıkladı: "Kadroda olduğumu öğrendiğimde ilk ailemi aradım. Buraya gelmemde emekleri çok. Bu maçı onlara armağan etmek istiyorum. Maçı kazanabilirdik."

"Gerçekte çok iyi defans yaptık. Abilerim sahada bana çok yardımcı oldu. Antrenmanda da çok yardımcı oldular. Emre Hoca bana güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Küçükken hep Emre Hocamızı izlerdim. Bugünde bana nasip oldu. İnşallah onun gibi bir kariyerim olur. Herkes bana antrenmana yardımcı oluyor.  İnşallah Başakşehir'e uzun yıllar hizmet ederim."

Senin için hazırladığımız haberler