Müslüm Özmen: "Mehmet Büyükekşi ve Sumudica görevlerinin başında"

22.09.2020 - 14:43 | Son Güncellenme: 22.09.2020 - 14:45

Süper Lig ekibi Gaziantep FK'da başkan Mehmet Büyükekşi görevinden ayrılacak mı? Teknik direktör Sumudica'ya teklif var mı? Asbaşkan Müslüm Özmen, Radyospor'a açıkladı. İşte detaylar...

Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen; Denis Alibec, Mirza Cihan, Marius Sumudica ve Mehmet Büyükekşi hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Müslüm Özmen, "Denis Alibec'in transferi olmadı. Astra, Alibec için 1 milyon Euro bonservis bedeli istedi ve bu ücreti de peşin istedi. Alibec'in Astra ile sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Alibec'in transferi sezon sonunda gerçekleşebilir." ifadelerini kullandı.

'Mehmet Büyükekşi görevinin başında'

Başkan Mehmet Büyükekşi'nin görevinin başında olduğunu ifade eden Özmen, "Başkanımız Mehmet Büyükekşi görevinin başında ve kongre kararı söz konusu değil. Teknik direktörümüz Sumudica ile de yolumuza devam ediyoruz. Hocamıza Katar ya da Çin'den gelen resmi teklif yok." açıklamasında bulundu.

'Mirza Cihan 27 numaralı formayı giyecek'

2018'de Gaziantep FK'dan Galatasaray'a transfer olan Mirza Cihan'ın tekrardan Gaziantep'e döndüğünü söyleyen Müslüm Özmen, "Mirza Cihan'ı Galatasaray'dan geri aldık. Mirza'nın sözleşmesindeki opsiyonu kullandık. Mirza Cihan, A Takım'da antrenmanlara başladı. Mirza, takımımızda 27 numaralı formayı giyecek." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler