Mustafa Aydın Acun kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Akın Ungan
23.05.2024 - 18:43 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 18:55

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın yeni yönetiminde Mustafa Aydın Acun da yer aldı. Peki Mustafa Aydın Acun kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Mustafa Aydın Acun kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, seçimlerde aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

Mustafa Aydın Acun Aziz Yıldırım'ın yönetiminde

Aziz Yıldırım'ın yeni yönetimine dahil olan isimler belli oldu. Mustafa Aydın Acun da Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim listesinde yedek olarak yer aldı.

Mustafa Aydın Acun kimdir?

Mustafa Aydın Acun, lise öğrenimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde, lisans eğitimini Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslarararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı.

İş Bankası Teftiş Kurulu'nda başladığı bankacılık kariyerine çeşitli bankalarda kurumsal bankacılık ve proje finansmanı alanlarında devam etti.

Yurt içi ve yurt dışında reel sektörde gıda ve teknoloji şirketlerinde, önce finansman ve iş geliştirme tarafında, daha sonra operasyonlar tarafında sorumluluklar aldı. Yıldız Holding'e ait çeşitli şirketlerde Yönetim kurulu üyelikleri ve genel müdürlük görevlerini ifa etti.

2010 yılından itibaren ağırlıklı olarak ortadoğu coğrafyasında iş geliştirme ve şirket satınalma / birleştirme projelerine liderlik etti. Bir çok Körfez şirketinde yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

Savola Türkiye yönetim kurulu üyesidir. 2015 yılından bugüne Türkiye'de ve Körfez bölgesinde faaliyetleri bulunan Noor Asia Şirketlerinin yönetici ortağıdır.

Aynı zamanda Ambalajlı Baharat Üreticileri Derneği (ABÜDER) Başkanı ve Türkiye Gıda Sanayi Meclis Üyesidir.

Senin için hazırladığımız haberler