Mustafa Cengiz: Galatasaray asla durmaz

30.06.2020 - 17:32 | Son Güncellenme: 30.06.2020 - 17:38

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen yönetim kurulu toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: Galatasaray asla durmaz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetim kurulu toplantısı için geldiği Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda, GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

 

'Galatasaray’ın olduğu her yerde şampiyonluk vardır'

Geçirdiği tedavi sürecinde Galatasaray'ın meseleleri ile ilgilenmekten bir an olsun kopmadığını dile getiren Cengiz, ''Bugün özellikle kulübe geldim. İnşallah ilerleyen günlerde daha çok geleceğim. Tedavi bir süreç alıyor. Türk halkının, camianın dualarıyla buradayım. Hiçbir zaman yönetimden kopmadım. Tüm rahatsızlığım boyunca, operasyonlarda bile ayıldığım andan itibaren Galatasaray ile beraberdim. Biz bir namus yükü, çocukluğumuzun aşkını emanet aldık. Bu mücadeleyi her şartta yürütürüz. Yönetim kurulundan arkadaşlar benimle irtibatta kaldılar. Hastanede, evde toplantılar yaptık. Galatasaray dev bir mekanizma ve öyle duramaz. Yönetim kurulumuz olsun, tek tek geldi. Telekonferans ile kuruldaki arkadaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Tamamı çalışıyor ve çalışmalarını anlatıyorlar. İmza gerekirse imzalıyoruz. Galatasaray asla durmaz, devamlı yürür. Galatasaray’ın olduğu her yerde şampiyonluk vardır, iddia vardır. Taraftarımız umudunu yitirmesin. Mücadele her zaman devam eder'' diye konuştu.

Her konuda gereken reaksiyonun hemen verildiğini belirten Cengiz, ''Beni üzen bir konuyu anlatmak istiyorum. Yardımcılarıma, ikinci başkanıma çok haksız saldırılar görüyorum. Kenetlenmemiz gereken zamanda ‘Hakeme bir şey demediler’ gibi laflar duyuyoruz. Biz gerekeni yapıyoruz. Taraftarımız emin olsun, reaksiyon anında veriliyor. Bizim bunu sürekli sergilememiz marjinal değerini düşürür. Taraftarımız lütfen bunu unutmasın. Haklı bir eleştiri geldiği zaman düzeltmek için elimizden geleni yaparız. Yönetim olarak buraya iyi niyetle geldik'' diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler