Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı

30.04.2020 - 19:56 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 19:56

Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz korkuttu.

Hastaneye kaldırıldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, halsizlik şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüs testi negatif çıktı

Koronavirüs testi negatif çıkan Cengiz, pazartesi gününe kadar doktor gözetimi altında tutulacak.

Galatasaray: "Koronavirüs ile alakalı değil"

Sarı-Kırmızılı takım resmi internet sitesinden Mustafa Cengiz'in sağlık durumu hakkında bir açıklama yayımladı.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada, "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz, halsizlik ve kilo kaybı şikâyeti nedeniyle bugün hastaneye yatırılmıştır. Gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılmasının ardından rahatsızlığının koronavirüs ile alakalı olmadığı tespit edilmiştir. Şu ana kadar kendisine iki ünite kan verilmiş olup, tedavisine hastanede devam edilmesine karar verilmiştir. Başkanımızın teşhis ve tedavi süreciyle ilgili gelişmeler gerektiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kulüpler Birliği'nden geçmiş olsun mesajı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in hastaneye kaldırılmasının ardından Kulüpler Birliği geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Mustafa Cengiz’in hastaneye kaldırıldığı bilgisini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sayın Cengiz'e geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

"Mide rahatsızlığı geçirdi"

Galatasaray yöneticisi Mahmut Recevik, Mustafa Cengiz'in mide rahatsızlığı geçirdiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından bilgi veren Recevik, "Hayatımda çok önemli yeri olan Başkanım Mustafa Cengiz'e acil şifalar diliyorum. Mide rahatsızlığından hastaneye kaldırıldı. Dua ediyorum, yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum. Tez zamanda iyileşecek buna inanıyoruz" dedi.

Beşiktaş'tan geçmiş olsun mesajı

Beşiktaş, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması üzerine geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in halsizlik ve kilo kaybı şikayetleriyle hastaneye yatırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mustafa Cengiz’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni eder, Galatasaray Spor Kulübü camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler