Mustafa Cengiz hiç 'Fatih Terim' demedi

24.01.2020 - 21:19 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 21:19

Mustafa Cengiz hiç 'Fatih Terim' demedi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Sarı Kırmızlı takımın teknik direktörü Fatih Term’in dünkü Rizespor maçı sonrası açıklamalarının ardından basın toplantısı düzenledi.

Toplantının ana konusu Arda Turan’ın transfer süreciydi...

Fatih Terim,Çaykur Rizespor maçından sonra Arda Turan ile ilgili ne demişti?

"Arda konusunda fikirlerimi söyledim"

“Ben Denizlispor maçından sonra Arda konusunda fikirlerimi söyledim. Bu konunun sadece teknik konu olmadığını, camiamızın ortak bir konsensus şeklinde bunun değerlendirilmesi gerektiğini söyledim. Geçen hafta toplantıda oturduk, konuştuk. Toplantıda Yusuf Günay ve Abdurrahim Albayrak da vardı. Ben daha önce ne söylediysem Arda konusunda bunları tekrar ettim. Benim adıma buradaki kararın Galatasaray'ın ocağından yetişmiş bir değerine şans vermek, kapı açmak düşüncesinde olduğumu toplantıda ilettim. Onlar bu konuda bu düşüncede olmadıklarını söylediler. Bu bir fikir ayrılığı mıdır, evet öyledir. Toplantıdan çıkarken bu kararın iyi yönetilmesi gerektiğini söyledim. Ama ben toplantıdan ayrılır ayrılmaz bir kaç gazeteciye bu konuda bilgi verilmiş. Ben yönetim ile ayrılık yok derken, çaba harcıyorum ama zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyorum. Galatasaray'ı yöneten idareye saygı duydum. Çelişki çıkmasının da önüne geçtim"

Cengiz toplantıda Fatih Terim’in ismini anmadı ve ‘Sayın Teknik Direktörümüz’ ifadesini kullandı.

Albayrak müdahil olmadı, Günay fısıldadı

Öte yandan toplantıda yer alan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Başkan Cengiz'in açıklamalarına hiç müdahil olmadı ve sadece dinlemekle yetindi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise Başkan Cengiz'in kulağına sık sık bir şeyler fısıldadı. 

"Biz 3 kişiyiz"

Toplantının ardından Mustafa Cengiz, bir muhabire ‘Az önce sormuştunuz kaç kişisiniz diye biz 3 kişiyiz’ şeklinde cevap verdi.

Senin için hazırladığımız haberler