Mustafa Cengiz'in sağlık durumu ile ilgili gerçek!

18.05.2020 - 14:34 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 15:33

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in ameliyata alındığı açıklandı. Mustafa Cengiz'in aniden bir operasyon geçirdiği gündeme geldi. Fakat; durumun öyle olmadığı anlaşıldı. Midesinde aşırı kanama var mı? Mustafa Cengiz'de son durum...

Mustafa Cengiz'in sağlık durumu ile ilgili gerçek!

Özgür SANCAR/AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci bir operasyon geçiyor; ancak bu iddia edildiği gibi aniden gerçekleşen bir operasyon değil. Pekiyi, Mustafa Cengiz'in durumu nasıl? Detaylar haberde...

Aniden fenalaşıp hastaneye kaldırılmadı

Mustafa Cengiz, aniden fenalaşıp hastaneye kaldırılmış değil. Midesinde aşırı kanama olduğu iddiası da gerçeği yansıtmıyor.

Rutin program çerçevesinde ameliyat

Doktorların ilk teşhisinden sonra, ortaya koydukları rutin program çerçevesinde ameliyatı gerçekleşiyor.

Önce beyin, sonra mide ameliyatı demişlerdi

Doktorlar, Cengiz'in önce beyin, ardından da mide ameliyatı olması gerektiğine karar vermişlerdi.

Son durumunu kulüp açıkladı

Sarı-Kırmızılı takım resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Mustafa Cengiz'in ameliyatının başarılı geçtiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Yönetim doktorlarla toplantıda

Galatasaray’da başkan Mustafa Cengiz, beyin ameliyatından sonra mideden başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Başkan Cengiz’in sürekli yanında olan isimlerden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal, Cengiz’in doktorlarıyla toplantıya girdi. Yöneticiler ve doktorların gerçekleştirdiği toplantının ardından detaylı bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler