Mustafa Cengiz konuştu: "Bizi sevmeyenler..."

12.03.2020 - 14:54 | Son Güncellenme: 12.03.2020 - 15:38

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği arasında iş birliği anlaşmasında konuştu. İbra konusunda ne düşünüyor? İbrasızlık kararı için ne dedi? Beşiktaş ile aralarında bir problem var mı? Fenerbahçe'ye hangi göndermeyi yaptı? Tüm detaylar...

Mustafa Cengiz konuştu: "Bizi sevmeyenler..."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği arasında iş birliği anlaşmasında konuştu. Ajansspor olarak canlı aktardık. Mustafa Cengiz, Beşiktaş derbisi için ne dedi? Hakemlere nasıl mesaj yolladı? Fenerbahçe'ye nasıl bir gönderme yaptı? İşte o açıklamalar...

Galatasaray'a ne kadar ödeme yapılacak? Mustafa Cengiz açıkladı...

Mustafa Cengiz'in açıklamaları ise şu şekilde:

GSYİAD 118 kombine aldı. Sosyal ve kalite bir ortamı kuzey tribünün üstünde yaşatacaklar. Bize de 2 milyon TL ücret ödeyecekler.

İbrahim Hatipoğlu ve Dorukhan Acar'dan açıklama

GSYİAD Başkanı Sayın İbrahim Hatipoğlu, “Bize bu fırsatı verdiği için Galatasaray Kulübü'ne başkanımıza ve Dorukhan Acar'a teşekkür ederim. Yaklaşık 2 aylık çalışma süresince bugüne geldik. 118 loca koltuğundan oluşan ve launch alanı bulunan bir yer yaptık” cümleleriyle anlaşmayı tanımladı.

Galatasaray yöneticisi Dorukhan Acar da, “215 milyon TL sponsorluk gelirimiz var. 25 tane de iş ortağımız var” ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz: "İbra olayı bizi derinden üzdü"

Çok genç bir nüfusumuz var. Türk sporu ve medyası daralıyor. Türkiye bu darlığı aşacaktır. Tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.  Biz bu işi niye yapıyoruz? Neden buradayız? Neden cevap veriyoruz? Sizin bir ajandanız yoksa siyasi, sosyal hedefiniz yoksa bu işi niye yapıyorsunuz? Bu soru aslında felsefik bir soru. Siz başarılarımızdan söz ettiniz. İnsanda kırgınlık yaratır. Türkiye'nin eğitimsel anlamda bunu aşması gerekir. İnsanların şükretmeyi, teşekkür etmeyi ve vefalı olmayı ön plana alması daha iyi olur. Kırgınlıkların Galatasaray'a zarar vereceğini biliyoruz. İbra olayı bizi derinden üzdü. Kişisel tatmini de bıraktık, sadece Galatasaray yaşasın diye gidiyoruz.

Mustafa Cengiz'den yeni derbi mesajı gelecek mi?

Beni 2 yıldır izliyorsunuz. Bende planlı bir şey yok. O günkü açıklamam da spontane gelişti. Gazeteci Nevzat Dindar, güzel bir orta yaptı. İstanbul'un fethi ile ilgili girdi soruya ben de ayetten gittim. Beşiktaş derbisi için orta olması lazım. (Gülerek)

Mustafa Cengiz'den gönderme: "Bizi sevmeyenler sevinsin"

Bir kişi pozitif çıktı, ortalık yangın yerine döndü, marketler yağmalandı. Biz önlemimizi alacağız. Karşımızda ciddi bir şey var. İnsan neden korkar? Bilinmeyenden korkar. Domuz gribini ve kuş gribini yaşadık. Koronavirüsünden 100 bin insan etkilendi, 4-5 bin insan öldü. Allah'tan 1-10 yaş aralığına vurmuyor. Bizim gibilere vuruyor piyango. Bizi sevmeyenler sevinsin.

Derbi ve koronavirüs mesajı

Arkadaşlarımızdan panik yapmamalarını istiyorum. Sağ olsun İstanbul Belediyesi tüm stadyumu dezenfekte edecek. Beşiktaşlı taraftar da gelsin. Dostça bir mücadele olsun.

Arda Turan için net açıklama: "Gündemimizde yok"

Şu anda ben Arda konusunun konuşulmasından yana değilim. Arda bize hizmet etmiş kardeşimiz, günü geldiğinde konuşuruz. Şu anda gündemimizde yok. Ortada bir olay var. Olayı anlat dediğinde içindeki insanlar farklı anlatıyor. Bir taç pozisyonu vardı. Bizim sahamızda oldu pozisyon ve taç atışından gol oldu. Biz de Juventus'tan ve Real Madrid'den öyle goller yedik.

Merkez Hakem Kurulu'na mesaj: "Kabul etme kardeşim"

İnsanlar bir takımı tutabilir. MHK Başkanı da takım tutabilir. Tuttuğunuz takımın lehine kararlar almamalısınız. Ben olsam Mete Kalkavan'ı Sivasspor maçına vermezdim. MHK burada bir hata yaptı. Sivasspor maçında Onyekuru'nun pozisyonu penaltı olmalıydı. Mete Kalkavan bizim maça verildiğinde kabul etme kardeşim. (Galatasaray - Mersin İdmanyurdu maçında oğlu Mete Kalkavan'a edilen küfürler nedeniyle sinirlenen ve kalp krizi geçiren Ahmet İhsan Kalkavan vefat etmişti.)

Mustafa Cengiz: "Beşiktaş ile Ahmet Nur Çebi ile aramızda bir problem yok"

Ahmet Nur Çebi ile aramızda problem yok. Maçın ertelenmesini isteyenler var, şaşırdım. Hangi maç dedim? Bizim Beşiktaş ile aramızda herhangi bir problemimiz yok. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler