Mustafa Cengiz'den flaş açıklamalar! Bariyer vurgusu...

01.02.2019 - 11:22 | Son Güncellenme: 01.02.2019 - 14:22

Mustafa Cengiz'den flaş açıklamalar! Bariyer vurgusu...

Transferin son gününü hareketli geçiren Galatasaray'da stoper bölgesine Christian Luyindama takviyesi yapıldı. İmzaların atılmasının ardından başkan Mustafa Cengiz ile Kongolu savunma oyuncusu, GS TV'ye açıklamalarda bulundular.

Uzun bir maraton yaşadıklarını ifade eden Cengiz, "Biraz sıkıntılı, bariyerli geçti. Fakat Galatasaray bariyerleri çok rahat aşar ve aştı. Taraftar da bunu gördü, camianın gücünü gördü. Biz camianın temsilcileriyiz. Sevgili kardeşimiz (Luyindama) de bize katıldı. İnşallah sahada gereğini yapıp verecen uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek" şeklinde konuştu.

Luyindama'nın 27 numaralı forma numarasını seçmesini de değerlendiren Cengiz, "Çok büyük bir tesadüf. Benim doğum yerim Gaziantep. Ben bundan onur uyarım. İnşallah güneyin o sıcak, savaşçı karakterini sahaya yansıtır" dedi.  

Mustafa Cengiz'in açıklamalarının ardından söz alan Luyindama, "Şu anda kendimi çok iyi hisediyorum. Galatasaray taraftarıyla buluşmayı iple çekiyorum. çok çalışıp bunu da sahada göstereceğim" ifadelerini kullandı. 

"Hocamıza, teknik ekibimize, başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Onların bana verdiği güveni sahadaki performansımla taçlandıracağım." 

"Havaalanında beni yalnız bırakmadılar. Eşlerini, arkadaşlarını bırakıp geldiler. Bu bana çok dokundu." 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler