Mustafa Cengiz'den flaş transfer açıklaması!

30.08.2018 - 21:23 | Son Güncellenme: 31.08.2018 - 00:23

Mustafa Cengiz'den flaş transfer açıklaması!

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrasında A Spor ekranlarında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Transfer konusunda da açıklama yapan Cengiz ayrıca Tolga Ciğerci'ye teşekkür etti

"Bazen en şanslı kura en şanssız olur bazen tersi olur"

"Bazen en şanslı kura en şanssız olur bazen tersi olur. Her zaman camiamızı ve ülkemizi temsil ettik. Beklentiler çok yüksek sosyal medya çok aktif. Sosyal medyaya çok saygı duyuyorum. Taraftara büyük saygı duyuyorum. Çok ciddi sınırlamalar var. Biz elimizden gelen beceriyi göstermeye çalışıyoruz. Abdürrahim Bey, Şükrü Hanedar ile birlikte transfer çalışıyoruz"

"Galatasaray 1.torba takımları gibi tanınmaya sahip"

"Galatasaray 1.torba takımları gibi tanınmaya sahip. Diğer camiaları küçümseme adına söylemiyorum. Bugün biz temsil ediyoruz, yarın başkası temsil eder. Transfer için çalışıyoruz. Scout ekibi çalışıyor ama parametreler çok önemli. Kadroyu genişletiyoruz."

"Tolga kardeşimiz de bize jest yaptı ona çok teşekkür ediyoruz. Sakatlık ile maddesi vardı ama sözleşmeye yazsanız bile sağlık nedeniyle tek taraflı fesih konusunda size ceza verebiliyor. Tolga Ciğerci ile 3.yılında idik, 6 haftadan çok daha fazla sakatlık yaşamıştı"

"Bazıları gibi 'yan gel yat Osman' yapmadı.."

"Tolga Ciğerci sağ olsun menajeri, Fatih Terim ve tüm yönetimin katkısı ile 2 milyon Euro alacağından vazgeçti. Aslında stopajı koyarsanız 2.3 milyon Euro yapar. Kendi rızası ile yaptı bunu. Bazıları gibi 'yan gel yat Osman' yapmadı. Alacaklarından vazgeçti ve bize önemli bir jest yaptı"

"Fatih Terim hocamız Şampiyonlar Ligi'nin kurdudur"

"Fatih Terim hocamız Şampiyonlar Ligi'nin kurdudur. Kendisi ile konuşmadım birazdan konuşacağım herhalde planları yapıyordur"

"Transfer konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Olmazsa olmaz iyi bir kadromuz var ama olması için uğraşıyoruz. İsim vermem ama çok önemli bir çalışma var"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'a bağlanarak transfer konusunda açıklamalar yaptı. Mustafa Cengiz'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Sonuçları almak kolay değil. FFP bizi zorluyor. Biz har vurup harman savuracak durumda değiliz. Bu grupları geçtiğimizde de transferler bitmez.

Fanatizmin kör bataklığına saplanmasın taraftarlar. Galatasaray'da transfer bitmez. İnşallah bu turu geçer. Bu anda, şu saniye için transfer çalışmalarımız devam ediyor.

Elimizden geleni yapıyoruz. Gomis'i biz zorla göndermedik.

Senin için hazırladığımız haberler