Mustafa Cengiz'den futbolculara yeni mesaj: "Karakter, kişilik..."

10.05.2021 - 08:54 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 08:57

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 3-1 kazandıkları Beşiktaş maçı sonrası futbolcular ve teknik heyeti övdü. Cengiz, seçim için de konuştu. İşte detaylar...

Mustafa Cengiz'den futbolculara yeni mesaj: "Karakter, kişilik..."

AJANSSPOR-HABER 

Galtasaray, Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında sahasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı 3-1 yendi. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarındaki varlığını hissettirdi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş derbisiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Cengiz'in derbi sonrası keyfi yerine geldi

Sabah'ta yer alan habere göre; Mustafa Cengiz, takımın ve teknik heyetin performansından memnun. Cengiz, şampiyonluk yarışının halen devam ettiğini hatırlattı ve camianın birlik içinde olması gerektiğini ifade etti.

Başkan Cengiz'den karakter ve kişilik mesajı

Mustafa Cengiz, "Değerli oyuncularımızın ortaya karakter, kişilik koymalarını istedik. Karakterleri ile birlikte yeteneklerini sahada sergileyince ne denli başarılı olduklarını herkes gördü" dediği öğrenildi. "İşte G.Saray ve G.Saray oyuncusu budur" diyen Cengiz şu sözlerin de altını çizdi: "Yönetimiyle, teknik ekibi ve oyuncuları ile birlikte tüm camia doğruluk, azim, dürüst oyun içinde örnek bir ruh ortaya koydu. Bu mücadele bitmemiştir. Rehavete kapılmadan şampiyonluk yürüyüşü devam edecektir. Tüm camia son haftaya kadar birlik olup destek vermelidir. Tam konsantrasyonla, hep birlikte zafere ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

"Seçim için değil, kulübüm için çalıştım"

Öte yandan Galatasaray'ın 1 numaralı ismi, seçim konusunda da konuştu. Cengiz, şunları söyledi: 

"Seçim için değil, her zaman kulübüm için çalıştım. Tüm sezonda ölümüne G.Saray zaferleri için hizmet vermeye çalıştık. Görevimin sonuna kadar da böyle devam edeceğim."

Daha önce yaptığı açıklamalar tepki çekmişti

Futbolcuların olaylara profesyonelce yaklaştığını vurgulayan Cengiz, kulübün televizyonunda yaptığı açıklamada, futbolcuları sert şekilde eleştirmişti. Cengiz şunları söylemişti:

"Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek. Türkiye’nin en büyük camiasını temsil ediyorlar. Ölümüne mücadele etmeleri gerekir. Futbolcularımız neden bunu yapmıyorlar? Adamın ipinde değil. Profesyonelce bakıyorlar. Primlerine bakıyorlar. Ben bunu böyle görüyorum. Türk futbolcular nerede o zaman? Ben orada izlerken çıldırıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler