Mustafa Cengiz'den HD yayın sözleri!

20.05.2018 - 19:15 | Son Güncellenme: 20.05.2018 - 19:15

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı ekibin kutlamaları öncesinde kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı. GS TV’nin HD yayına geçtiği dakikalarda stüdyoya konuk olan Mustafa Cengiz, burada açıklamalar yaptı.

Mustafa Cengiz’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Cengiz’den HD yayın açıklaması

HD yayına geçtik. Hayırlı, uğurlu olsun. Bana kısmet oldu. 2013-2014 yıllarında çok yayın yapmıştık. Öyle bir yayındı ki sunucularımız şişman görünüyordu. Bu televizyonun faaliyete geçtiği tarihe bakınca 11 yıl olmuş. Ne mutlu bize. Stüdyo tecrübem var. Bağımsız, karasal, uydusal bütün platformlarda HD yayın, herkesin ulaşabileceği bir yayın istiyorduk. HD yayına geçtik. Bunu realize edenlere teşekkür ediyorum. Bütün emekçi kardeşlerime, hepsine tek tek selam ve saygılarımı iletiyorum. Umarım şifresiz yayına geçeriz ve bu bize kısmet olur. Umarız sağlıklı, canlı canlı yayın olur. Herkese iyi yayınlar diliyorum. Kutlu olsun.

“Başkanlığın manevi değeri çok yüksek”

Camiaya layık olmaya çalışıyoruz. Bütün Galatasaraylıların dileği başkan olmak, hizmet etmektir. Manevi değer çok yüksek. Umarım bu şampiyonluklar hep devam eder. Nice nice şampiyonluklara. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler