Mustafa Cengiz'den transfer talimatı: "O golcüyü bitirin"

15.07.2019 - 10:30 | Son Güncellenme: 15.07.2019 - 13:30

Mustafa Cengiz'den transfer talimatı: "O golcüyü bitirin"

Geçen sezon yaz döneminde Gomis’i gönderip boşluğunu dolduramayan ve 6 ay forvet problemi yaşayan Galatasaray, aynı sıkıntıları tekrar çekmek istemiyor. Sarı-kırmızılıların, Radamel Falcao'yu transfer etmek istediği gündemde. Falcao, Galatasaray ile anlaştı mı? İşte transfer gelişmesiyle ilgili tüm detaylar...

Mustafa Cengiz'in gönlündeki isim Falcao

Diagne’nin satışı konusunda görüşmeler devam ederken, yerine gelecek oyuncular için de temaslar sürüyor. Aday çok ancak Başkan Mustafa Cengiz’in gönlünde yatan bir ‘Aslan’ var: Radamel Falcao. 

Mustafa Cengiz'den Falcao transferi için talimat

Kombine satışlarında 33 bin barajını aşıp kulübe yaklaşık 80 milyon TL gelir sağlayan Sarı-Kırmızılı taraftarlara bir yıldız transferiyle teşekkür etmeyi hedefleyen Başkan, ekibine talimatı verdi. 

Kolombiya basını, Galatasaray'ın transfere yakın olduğunu yazdı

Sezon bitiminden bu yana radarda olan Falcao için yeniden görüşmeler start verdi. Monaco ile temastalar Özellikle Kolombiya basını, Galatasaray’ın bu transferde mutlu sona oldukça yakın olduğunu yazıyor. 

Galatasaray, transfer için teması Ahmet Bulut üzerinden kurdu

Cim Bom’un bu transferde menajer Ahmet Bulut üzerinden temaslarda bulunduğu öğrenildi. 

Falcao, Monaco'dan ayrılmak istiyor

Monaco’dan ayrılmak isteyen Falcao’nun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi var ancak bonservisini alabileceği konuşuluyor.

Falcao'nun maliyeti yüksek

Falcao’nun Monaco’da aldığı yıllık ücret yaklaşık 8 milyon Euro’yu bulurken, Kolombiyalı yıldız buna yakın herhangi bir teklif alabilmiş değil. 

Falcao imza parası da istiyor

33 yaşındaki santrforun menajerinin Galatasaray’dan 5 milyon Euro istediği iddia edilirken, imza parası da talep ettiği konuşuluyor. 

Falcao geçen sezon kaç gol attı?

Sarı-Kırmızılılar ise bu rakamı imza parası olmadan 5 milyon Euro’nun altına çekmeye çalışıyor. Başarı bonuslarıyla oyuncuyu ikna etmeyi hedefliyor. 33 yaşındaki Falcao geçen sezon çıktığı 33 lig maçında 15 gol, 3 asistle oynadı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler