Mustafa Cengiz’in bahsettiği Savaş ve Barış Romanı konusu ne?

20.02.2020 - 21:51 | Son Güncellenme: 20.02.2020 - 21:51

Galatasaray'da Mustafa Cengiz’in bahsettiği Savaş ve Barış Romanı konusu ne, yazarı kim?… Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cengiz, açıklamaların arasında Savaş ve Barış Roman ile ilgili bir söz paylaştı. Peki, Savaş ve Barış Romanı konusu ne, yazarı kim?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Cengiz’in bahsettiği Savaş ve Barış Romanı konusu ne, yazarı kim? Dinleyenler, Savaş ve Barış Romanı hakkında araştırmalar yapya başladı. Cengiz, açıklamaların arasında Savaş ve Barış Romanı ile ilgili bir söz paylaştı. Peki, Savaş ve Barış Romanı konusu ne, yazarı kim?

Savaş ve Barış Romanı konusu ne, yazarı kim?

Birçok yazar Savaş ve Barış adlı eseri "Dünyanın en büyük romanı" olarak nitelendirmiş ve böyle bir romanın tekrar yazılamayacağını öne sürmüşler. 1805-1813 yıllarında Napolyon Savaşları da denen Rus-Fransız savaşlarını konu alan bu eserde beş yüze yakın kişi bulunmaktadır. Tolstoy, bu romanında, Rusya'daki birçok kesimden insanın hayatını ve geleneklerini ortaya koymaktadır.

Savaş ve Barış, Napolyon döneminde gecen Rusya ve Fransa arasındakı çekismeli savaşı anlatmasının yanında saray hayatı ve saray insanlarının bulundukları konumlardan nasıl değişikliğe uğradıgı da anlatılmaktadır.

Savaş Rusya ile Fransa arasındaki bitmek bilmeyen vahşet, barış ise kişiler arasında yaşanan aşklardır.

Senin için hazırladığımız haberler