Mustafa Cengiz'in basın toplantısı iptal edildi! Hastaneye gidecek...

10.08.2021 - 10:48 | Son Güncellenme: 10.08.2021 - 13:08

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski Başkanı Mustafa Cengiz, sağlık sorunları nedeniyle bugün düzenlemeyi planladığı basın toplantısını iptal etti. İşte detaylar...

Mustafa Cengiz'in basın toplantısı iptal edildi! Hastaneye gidecek...

AJANSSPOR - HABER

 

23 Ocak 2018 - 22 Haziran 2021 tarihlerinde Galatasaray'ı idare eden Başkan Mustafa Cengiz, bugün düzenleyeceği basın toplantısını sağlık sorunları nedeniyle iptal etmek zorunda kaldı. Cengiz, sağlık kontrolleri için hastaneye gidecek. 

Burak Elmas'a cevap verecekti

Mustafa Cengiz, Disiplin Kurulu'na sevk edilmeleri üzerine bugün saat 15:00’te bir basın açıklaması yapacaktı. Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay, Dilek Kutlu ve Ömer Cansever gibi önceki dönemin yöneticileri de eski başkan Cengiz’in yanında olacaktı. Cengiz, basın toplantısında Burak Elmas yönetiminin aldığı Disiplin Kurulu kararına cevap verecekti.

 

Ajansspor.com'un Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi, basın toplantısının iptaline ilişkin: "Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz’in sağlık problemi sebebiyle 15’teki basın toplantısı iptal edildi. Mustafa Cengiz, kontrol için hastaneye gidecek" dedi. 

Ne olmuştu?

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi, haziran ayında yapılacak seçimi iptal kararına imza atan eski başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerini disipline sevk etmişti. Elmas yönetimi aldığı kararla eski Galatasaray başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hakkındaki şikayeti işleme koymuş oldu. 

İlgini Çekebilir
Mustafa Cengiz, Burak Elmas’a basın açıklamasıyla yanıt verecek
Habere Git

Elmas tüzüğü gösterdi

Başkan Elmas, eski başkanın disipline verilmesine gerekçe olarak Galatasaray Tüzüğü'nün 111. maddesini gösterdi. İlgili maddede “Yönetim Kurulu, işbu Tüzük'ün 110.1 maddesi uyarınca yapılan başvuruları en geç 15 (on beş) gün içinde Disiplin Kuruluna sevk etmekle yükümlüdür” ifadeleri yer alıyor.

Mustafa Cengiz'in sağlık durumu nasıl?

Galatasaray'ın Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, eski Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumunun kötü olduğunu kurulda dile getirmişti. Cengiz yönetiminde görev alan Abdurrahim Albayrak, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği demeçte, Mustafa Cengiz'in sağlık durumuna dair: "İki gün evvel Mustafa başkanla konuştum. Durumu hakkında sizlere de bilgi vereyim. Hiç iyi değil. Hastaneye kaldırdılar şimdi de. En son çok ağır bir ilaç vermişler. İyi neticeler vermeye başlamış ama çok hırpalıyormuş. Çok yorulmuş. Yani gidişat iyi değil. Allah yardımcısı olsun. İnşallah geriye dönük de o günlerin fazla üzerine düşmeyiz. Üzmeyelim kendisini" ifadelerini kullanmıştı.

Ekrem İmamoğlu, Cengiz'i ziyaret etmişti

2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın eski Başkanı Mustafa Cengiz'le alakalı bir paylaşım yapmıştı. İşte o gönderi:

 

Senin için hazırladığımız haberler