Mustafa Cengiz'in beyninde tümör tespit edildi!

11.08.2021 - 13:20 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 14:07

Son dakika haberleri... Galatasaray Kulübü'nün eski Başkanı Mustafa Cengiz'in MR sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Mustafa Cengiz'in beyninde tümör tespit edildi!

AJANSSPOR - HABER

 

Ocak 2018'den Haziran 2021'e kadar Galatasaray'da başkanlık yapan Mustafa Cengiz'de tümöre rastlandı. Bir gün önce Galatasaray'ın mevcut Başkanı Burak Elmas'a cevap vermek için basın toplantısı planlayan Cengiz, sağlık sorunları nedeniyle toplantıyı iptal etmek zorunda kalmıştı. Bugün, Cengiz'in MR sonuçları belli oldu. 

Beyin radyoterapisine başlayacak

Cumhuriyet'teki haberde, Mustafa Cengiz'in MR sonuçlarının belli olduğu; Cengiz'in bugün saat 16.00'da tedaviye alınacağı ve beyin radyoterapisine başlatılacağı yazıldı. Cengiz, 1 yıl önce bir kez daha beyninden ameliyat olmuştu. 

Galatasaray, Cengiz'in ameliyatını duyurmuştu

Haziran 2020'de takımın o dönemki Başkanı Mustafa Cengiz'in ameliyat olduğunu ilk olarak Galatasaray duyurmuştu. İşte o açıklama metni:

 

"Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz bu sabah ameliyata alınmış olup, operasyon halen devam etmektedir.

Başkanımızın genel sağlık durumu hakkında gerektiği takdirde bilgilendirme yapılacaktır.


Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

Mustafa Cengiz'in sağlık durumu nasıl?

Galatasaray'ın Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak, eski Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumunun kötü olduğunu kurulda dile getirmişti. Cengiz yönetiminde görev alan Abdurrahim Albayrak, Cumhuriyet Gazetesi'ne verdiği demeçte, Mustafa Cengiz'in sağlık durumuna dair: "İki gün evvel Mustafa başkanla konuştum. Durumu hakkında sizlere de bilgi vereyim. Hiç iyi değil. Hastaneye kaldırdılar şimdi de. En son çok ağır bir ilaç vermişler. İyi neticeler vermeye başlamış ama çok hırpalıyormuş. Çok yorulmuş. Yani gidişat iyi değil. Allah yardımcısı olsun. İnşallah geriye dönük de o günlerin fazla üzerine düşmeyiz. Üzmeyelim kendisini" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler