Mustafa Dalcı: "En azından 1 puan kazanabilirdik"

27.11.2020 - 21:59 | Son Güncellenme: 27.11.2020 - 22:00

Ankaragücü haberleri... TFF Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı, Trabzonspor yenilgisi hakkında konuştu. Dalcı, "En azından 1 puan kazanabilirdik" dedi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Mustafa Dalcı, Trabzonspor'a 1-0 kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"En azından 1 puan kazanabilirdik"

En azından 1 puan hak ettiklerini belirten Dalcı, "İlk yarı sonunda yediğimiz gol vardı. İkinci yarıda 3. bölgeye topu yıktık ve oyunu forse ettik. Ne yazık ki golü bulamadık. Oynanan bu oyun bana umut verdi. En azından 1 puan kazanabilirdik. Bu beni üzdü" dedi. 

"Özellikle ilk yarı rakibin pozisyonu bile yok diyebilirim"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Mustafa Dalcı, ”Aslında hafta boyunca maç içinde çeşitli planlarımız vardı. Her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Özellikle ilk yarı rakibin pozisyonu bile yok diyebilirim. İkinci yarı oyuncu değişikliklerinden sonra özellikle üçüncü bölgeye ciddi anlamda oyunu bir şekilde yığdık. Oyunu forse ettik diyebilirim. İkinci yarı zaten tamamen oyunun üstünlüğü bizim elimizdeydi. Ama dediğim gibi bu pozisyonları yakaladığında da gol yapabilmek gerekiyor. Bu anlamda sadece gol eksikliği. En kötü bir puan almamız gerekiyordu. Maalesef düşündüğümüz olmadı. Ben de oyuncularım da bu anlamda çok üzgün, önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler