Mustafa Dalcı'dan Ankaragücü ve Ayberk Karapo Açıklaması

20.09.2024 - 15:14 | Son Güncellenme: 20.09.2024 - 15:16

Son dakika spor haberi: Mustafa Dalcı'dan Ankaragücü, 1. Lig'deki şampiyonluk yarışı ve Ayberk Karapo açıklaması geldi. Detaylar haberimizde...

Mustafa Dalcı'dan Ankaragücü ve Ayberk Karapo Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Teknik Direktör Mustafa Dalcı, 1. Lig'deki şampiyonluk yarışı, Ankaragücü iddiası ve Manisa FK'dan Çaykur Rizespor'a transfer olan eski öğrencisi Ayberk Karapo hakkında konuştu.

"Ayberk'in Türk futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Dalcı, "Manisa FK'da ilk yılımızda ligde kalmak, ikinci yılımızda ise hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Ancak o dönemin mevcut belediye başkanı Cengiz Ergün seçimi kaybedince projelerimiz yarıda kaldı ve biz de ayrıldık. Manisa FK bu sezon yeni bir planlamayla lige başladı. Onlar için hayırlısı olsun. Manisa FK'da Ayberk Karapo bizim çalıştığımız dönemde tedavi sürecini geçiriyordu. Ayberk tedavi sürecini çok iyi bir şekilde geçirdi. Ayberk'in Türk futboluna katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Ankaragücü'nden teklif aldı mı?

Ankaragücü iddiası hakkında konuşan Mustafa Dalcı, "Ankaragücü'nden resmi teklif gelmedi. Ankaragücü'nün yapısını iyi bilirim. Yönetim adaylarını belirler ve son gün karar alırlar. Ankaragücü'nde adaylar arasındaydım. Ama olmadı hayırlısı olsun. Kenan Hoca için ve Ankaragücü için hayırlısını diliyorum" diye konuştu ve ekledi:

En hazır takım: İstanbulspor ve Pendikspor

"1. Lig'de şu anda sistem olarak en hazır takım Pendikspor ve İstanbulspor. İki takımın da avantajı oturmuş kadrosu ve oyun planın olması. Kocaelispor, Sakaryaspor, Çorum FK, Iğdır FK, Kocaelispor, Ankaragücü, Fatih Karagümrük öne çıkan takımlar arasında. Bu sezon Yeni Malatyaspor haricinde her takımın iddiası olacak gibi"

Senin için hazırladığımız haberler