Mustafa Denizli: ''Altay’ın Süper Lig’e dönmesi yaşanabilecek en büyük mutluluk''

22.05.2021 - 21:00 | Son Güncellenme: 22.05.2021 - 21:02

Altay'da teknik direktör Mustafa Denizli, TFF 1. Lig Play - Off'unda oynadıkları ve 1-0 kazanarak finale kaldıkları İstanbulspor maçı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Denizli: ''Altay’ın Süper Lig’e dönmesi yaşanabilecek en büyük mutluluk''

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında İstanbulspor, sahasında karşı karşıya geldiği Altay’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Alınan bu sonuçla Altay, finale yükselmiş oldu.

'Altay beni ancak görev emri olarak camiaya geri davet eder'

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ''Altay benim hayatımın 4’te 1’inden daha fazla zaman geçirdiğim camia. Teknik direktör olarak çok değerli kulüplerde görev yaptım. Milli takımda görev yaptım. Benim için hepsi defterlerime yazılacak övünç sayfalarıdır. Altay’ın benim üzerimdeki etkisi çok farklı. Altay, bana transfer teklifiyle gelemez. Altay, bana çağrı yapamaz. Altay beni ancak görev emri olarak camiaya geri davet eder. Dolayısıyla bu birleşme benim adıma camiamdan gelen görev emriydi. Her şeyi, çok acil işlerimi dahi yüz üstü bıraktım ve camiadaki görevime başladım. Dolayısıyla bugün de düşündüğümüz etaplardan birini geçtik. Allahtan tek dileğim bu camianın hak ettiği yer gelmesi” şeklinde konuştu.

Finalde hangi takımla karşılaşmak istersiniz?

Deneyimli çalıştırıcı, "Finalde hangi takımla karşılaşmak istersiniz?" yönünde sorulan soruyu şu şekilde yanıtladı:

 

"Bir hedefe varmak istiyorsanız bütün rakiplerinizin sırayla gelmesini beklersiniz. İkisi de çok değerli. Samsunspor son anda averajla çıkamadı. Altınordu çok köklü camialardan biri. Futbol hayatımın başlangıcında mücadele ettiğim kulüplerden. Bu şartlar altında finale hazırlanacağız. Bu iki değerli rakipten hangisi çıkarsa fark etmez. Biz çıkıp mücadelemizi yapacağız. Benim adıma Altay’ın Süper Lig’e dönmesi yaşanabilecek en büyük mutluluk.

Senin için hazırladığımız haberler